BAFRA TURİZM FAKÜLTESİNDE GÖREV DEĞİŞİMİ

BAFRA TURİZM FAKÜLTESİNDE GÖREV DEĞİŞİMİ

Samsun’un Bafra İlçesinde, Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Bafra Şevket Aşçı Turizm Fakültesi yeni Dekanlık görevine Fen-Edebiyat Fakültesinden Prof. Dr. Ali Uzun getirilerek, devir teslimle görevine başladı.

A+A-

Bafra Şevket Aşçı Turizm Fakültesinde gerçekleştirilen devir teslim töreninde konuşan OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, “ yaklaşık 2 yıla yakın bir zamandır Bafra Turizm Fakültemizin Dekanlığını Fatma Aydın han efendi hocamız gücü ve özveriyle yaptı. Çalışmasıyla Bafra Turizm Fakültesinde başarılı bir dönem geçirdiler. Turizm Fakültemizin gelişmesinde yaptığı emeklerinden dolayı kendilerine huzurunda teşekkür ediyor ayrıca yeni görevin de başarılar dilerim.

Bu bölge için Turizm Fakültesinin önemi hepimizce önemli bir konu biliyorsunuz. Özellikle turizm bakımından büyük bir potansiyele sahip olan Kızılırmak Deltası ve diğer tarihi varlıkların bu değeri arttırdığını da farkındayız. Fakültemizin de yetiştireceği öğrencileriyle turizm alanındaki gelişmelere katkı sağlamasını heyecanla bekliyoruz. İnsanoğlunun her şeyi geçici, önemli olan geride yaptıklarıyla güzel şeyler bırakmaktır. Güzel ve faydalı işler yaparak, bırakmak için gayret gösterdiğimizde onun izi kalır. Bu bilinçle görevlerini yapan arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ve başarılar diliyorum ” dedi.


 

Yaklaşık 2 yıldır Bafra Turizm Fakültesinde vekâleten dekan olarak görevi yürüten Prof. Dr. Fatma Aydın ise, konuşmasında öncelikle burada 2 yıl görev yaptığım çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek başlayan, Aydın sözlerine şöyle devam etti;  “Bizi bu önemli süreçte hiç bir zaman kırmayan başta Rektörümüz olmak üzere, çalışma arkadaşlarımız hep önümüzü açtı. Yani kısacası önümüzü kesmek değil, aksine bize yol açtılar. Ayrıca burada güzel anılarla birlikte, fazlasıyla tecrübe kazanmama sebep oldular. Çok keyifli 2 yıl geçirdim. Buradan her kese teşekkür ediyorum.

Gönül rahatlığıyla da görevi hocama devrediyorum. Bunun da heyecanını ve mutluluğunu birlikte yaşıyorum” ifadelerini kullandı.


 

Turizm Fakültesi Dekanlığı görevine Prof. Dr. Fatma Aydın’ın yerine vekâleten atanan Prof. Dr. Ali Uzun ise, “Bu bir gönüllü bayrak yarışı. Biz de bu bayrağı aldığımız noktadan daha ileriye nasıl taşır onun çalışması içinde olacağız, şehrimizin hedeflerine uygun bir şeklide taşımaya da gayret ve özveri göstereceğim. Bafra halkının, buradaki meslektaşlarımın, idari bölümdeki arkadaşlarımın destekleriyle birlikte biz daha ileriye doğru ilerleyeceğiz. Birikimimizi, tecrübemizi genç arkadaşların enerjileriyle birlikte bizi de bıraktığımız noktada Fatma Hanım hocamız gibi güler yüzle uğurlarsınız, başarılarla anarsınız” belirtti.


 

Konuşmaların ardından yapılan devir teslim programında Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, Prof. Dr. Fatma Aydın'a 2 yıl içinde yaptığı başarılı ve olumlu çalışmaları için teşekkür ederken yeni atanan Prof. Dr. Ali Uzun'a da görevin de başarılar dileklerini belirtti.


 

Göreve başlayan Prof. Dr. Ali Uzun Karadeniz Bölgesinin Yeşil olmasına rağmen, bu konuda sıkıntı çektiğini belirtirken Yeşil bir çevre için günün anlam ve önemini belirten ayrıca yaptığı kalıcı hizmetlerinden dolayı Prof. Dr. Fatma Aydın'a kendisine fidan sertifikası taktim etti. Yaptıkları  

Programa devir teslim törenine akademik ve idari kadro katıldı.


bafra-turizm-fakultesinde-gorev-degitimi-1.jpg  bafra-turizm-fakultesinde-gorev-degitimi-2.jpg  bafra-turizm-fakultesinde-gorev-degisimi-3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.