Bafra TSO’dan Üyelerine Sistem Liderliği Eğitimi

Bafra TSO’dan Üyelerine Sistem Liderliği Eğitimi

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası tarafından tertip edilmiş olan, İzgören Akademi Eğitmeni Gökhan Yenipazar tarafından eğitim programına katılan işletme sahipleri ve çalışanlarına ‘Sistem Liderliği Modeli’ adlı eğitim programı gerçekleştirilmiştir.

A+A-

Eğitimde katılımcılara, İzgören Akademi Uzman Eğitmeni Gökhan Yenipazar tarafından liderliğin tanımı, vizyonu ve misyonu, lider yönetici farkı, sistem liderliği, takım çalışması, çalışan motivasyonu, karar verme ve problem çözme, stres yönetimi, duygusal zeka gibi konularda önemli bilgiler sunuldu. Gruplar halinde soru-cevap şeklinde liderlik ve yöneticiliğin farklılıklarına değinilen eğitimde, takım çalışması görsel ve uygulamalı olarak katılımcılara aktarıldı.

Eğitim Programına katılan Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar ‘Amacımız Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda İşveren ve  çalışanlarının gereksinim duyduğu eğitim programlarını gerçekleştirerek kişisel ve kurumsal gelişimlerine katkıda bulunmaktır. İş dünyasının önemle üzerinde durduğu konulardan biri yöneticilik ve liderliktir. Sistem Liderliği eğitiminin amacı, yöneticilere modern yönetim yaklaşımları çerçevesinde lider yöneticilik bilgi ve becerilerini etkileşimli bir ortamda kullanabilmeleridir. Odamızın düzenlemiş olduğu eğitim programına katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim‘ dedi

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.