BAFRA TSO’dan “Komşu Köyde Sizi Ne Bekliyor” Personel Eğitimi

BAFRA TSO’dan “Komşu Köyde Sizi Ne Bekliyor” Personel Eğitimi

Bafra Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde, Samsun ili ve ilçeleri Oda ve Borsa personellerinin katılımları ile İzgören Akademi Eğitimcisi Barış KILIÇARSALAN tarafından “Komşu Köyde Sizi Ne Bekliyor” adlı eğitim gerçekleşti.

A+A-

Akıcı anlatımıyla dikkat çeken Barış Kılıkarslan, insanların yaşama bakışlarıyla ayrıldığı 5 seviyeyi esprili ve ilginç  örnekleriyle anlattı.

İnsanların hep hayatları boyunca İş hayatında ve sosyal hayatında “Nasıl daha başarılı olurum, Nasıl daha çok para kazanırım, Nasıl mutlu bir ilişki yaşarım?” gibi soruların cevabını aradığını belirten Kılıçarslan, başarılı olabilmek için yaşamış olduğumuz hayattın değiştirilmesi ve bunun için algının değişmesi gerektiğini belirterek bu sayede yaşamın da değiştirilebileceğini dile getirdi.

Kılıçarslan, kişilerin içinde bulunduğu hayattan sıyrılıp istedikleri hayatı yaşayabilmeleri için konfor alanı dışına çıkması gerektiğini, algılarını değiştirmelerinin ardından hayatlarını değiştirebileceklerine dikkat çekti. İnsanların belirlediği hedefe ulaşmaları için ne kadar istekli oldukları ve bu istek doğrultusunda hedefe ulaşabilecekleri sürenin uzayıp kısalabileceğini anlattı.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Talip Şahin ‘Bafra Ticaret ve Sanayi Odası olarak kaliteli iş ve hizmetin personel eğitimlerinden geçtiğinin bilincindeyiz. İş Planımız çerçevesinde Bölge Oda/Borsa’larımızın katılımları ile gerçekleşen personel eğitiminin iş ve sosyal hayatımızda bize farkındalık kazandıracağı temenni ediyorum. Katılım sağlayan Genel Sekreterlerimize ve personel arkadaşlarıma teşekkür ederim’ dedi.

Gerçekleştirilen Eğitim programına Samsun TSO Genel Sekreteri  Süleyman KARABÜK,  Çarşamba TSO Genel Sekreteri Gültekin Sürül,  Çarşamba TB Genel Sekreteri Eftal Yetimoğlu ile Bafra TSO, Samsun TSO, Samsun TB, Bafra TB, Çarşamba TSO, Çarşamba TB, Bafra Organize Sanayi Bölgesi ve BİGEM personelleri  katıldı.

bafra-tso-001.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.