BAFRA TSO’da Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Başladı

BAFRA TSO’da Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Başladı

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ve Bafra İhracatı Geliştirme Merkezi (BİGEM) tarafından, KOSGEB işbirliği ile planlanan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi başlatılmıştır.

A+A-

Mülakatlarda başarılı bulunan Girişimci adayları, Eğitmen Bahar KARALAR tarafından verilecek ve  4 gün 32 saat sürecek Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi programını başarıyla tamamlayarak,  sertifika almaya hak kazanacak ve İş Planları ile KOSGEB’e başvuru yapabileceklerdir. Bafra İhracatı Geliştirme Merkezi Uzmanları tarafından sertifikasını alan kursiyelere İş planı hazırlama adımında danışmanlık desteği verilecektir. KOSGEB tarafından uygun görülen Girişimcilere, 50 bin liraya kadar hibe, 100 bin liraya kadar da faizsiz kredi imkanı sağlanacaktır.

Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar yaptığı açıklamada "Ülkemizin ve Bölgemizin en büyük sorunlarından olan istihdamın arttırılması ve Ekonomik Kalkınma konularında fayda sağlayıcı projeler içerisinde yer almak en öncelikli amacımızdır. Bizde Bafra TSO olarak KOSGEB ile ortak mutabakat sonucu hizmet alanımızda olan Bafra, Ondokuzmayıs, Alaçam ve Yakakent ilçelerimiz için Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi gerçekleştiriyoruz.  Bu destek programı ile Bölgede kendi işini kurmak isteyen girişimcilerimize destek olmayı amaçlıyoruz. İlçelerimize ve Bölgemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Girişimcilik Eğitimi Açılış programına Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel BAŞAR, Bafra TSO Genel Sekreteri Talip Şahin, Girişimcilik Eğitmeni Bahar KARALAR ve Kursiyerler katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.