Bafra TSO'da Modern Pazarlama Teknikleri Eğitimi

Bafra TSO'da Modern Pazarlama Teknikleri Eğitimi

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıyı OMÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yrd. Doç. Dr. Yetkin Bulut sundu.

A+A-

Yrd. Doç. Dr. Yetkin Bulut sunumunda; “Pazarlama modern yaşamın ayrılmaz bir parçasıdır. Günlük yaşamımızda hepimiz markete gider, reklamları izler, fiyatları karşılaştırır, pazarlık yapar ve satış elemanları ile uğraşır, çeşitli mal ve hizmetler arasında seçim yapar ve beğendiğimiz ürünleri satın alırız. Dolayı ile bizler şu veya bu şekilde, tüketiciler olarak pazarlama faaliyetlerinde etkilenmekteyiz ve pazarlama denilen büyük sistemin birer parçalarıyız” dedi.

Bulut 3 Bölüm halinde verdiği eğitimde slayt sunumunun yanı sıra konu ile ilgili çeşitli videolara da yer vererek Değişen Pazar Dinamikleri, Pazar stratejileri, Müşteri Merkezli Yönetim Amaçları, Yeni Küresel Pazarlarda Rekabet Gücü Kriterleri, Yeni Ekonomi: e-ekonomi, Pazarlama Yönetim Süreci, Stratejik Pazarlama Süreci, Misyon ve Vizyon Belirleme, Pazarlama Planlaması, İşletme Analizi, Finansal Analiz, Rekabet Stratejisi, Sektör ve Rekabet Analizi, Rakip Firma Analizi, İşletme Varlık ve Yeteneklerinin Ölçülmesi, Müşteri Analizi, Tüketici Satın Alma Kararına Nasıl Varır, Rekabet Konumlandırma konularını işleyerek, soru cevap, eleştiri, görüş alarak eğitime son verdi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.