Bafra TSO’da Devlet Destekleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Bafra TSO’da Devlet Destekleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası sahipliğinde,

A+A-

 

  Bafra TSO üyeleri için KOSGEB Samsun İl Müdürlüğü, TKDK Samsun İl Koordinatörlüğü ve Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Samsun Şube Müdürlüğünün katılımları ile ‘Devlet Destekleri’ konulu bilgilendirme toplantısı üyelerimizin yoğun katılımı ile gerçekleştirilmiştir

Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar açılış konuşmalarında ‘ Bildiğiniz üzere Devletimizin yatırım yapmak isteyen mevcut firmalara ve yeni girişim iştiraklerine İlgili Bakanlıklar vasıtası ile birçok hibe ve destek programları mevcut. Bafra Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin ve yatırım yapmayı düşünen girişimcilerimizin güncel Devlet desteklerinden haberdar olmaları ve bu desteklerden yararlanmalarını sağlamak adına bu bilgilendirme toplantısını gerçekleştirmiş bulunmaktayız.  Katılımlarından dolayı siz değerli üyelerimize ve misafirlerimize teşekkür ediyorum’ dedi.

Kosgeb Samsun Müdürü Ahmet Dursunoğlu katılımları ile Arge,  İnovasyon ve Endüstriyel Uygulama Destek Programı, Teknolojik Ürün Tanıtım ve Pazarlama Destek Programı, İşbirliği- Güçbirliği Destek Programı, KOBİ Gelişim Destek Programı, Genel Destek Programı, Girişimcilik Destek Programı, Gelişen İşletmeler Piyasası KOBİ Gelişim Programı ve Uluslar Arası Kuluçka Merkezi ve Hızlandırıcı Destek Programı konularında bilgilendirmelerde bulundu.

Tarımsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Samsun İl Koordinatörü Bülent Turan katılımları ile IPARD Programı Hibe Destekleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.  Ipard Programı Kapsamında Desteklenen Sektörler,  uygulanan destek oranları ve muafiyetler,  Proje süreçleri ve desteklenen sektörlerde örnek yatırımlar ile ilgili bilgiler aktarıldı.

Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Samsun Şube Müdürü Orhan Şanlı katılımları ile Kırsal Kalkınma yatırımlarının Desteklenmesi Programı Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımlar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Destek Programının kapsamı kimlerin başvuru yapabileceği ve hangi faaliyet konularında desteklemelerin yapılacağı konusunda bilgilendirmelerde bulundu.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı salonunda gerçekleştirilen Devlet Destek Bilgilendirme Toplantısına; Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar,  Kosgeb Samsun Müdürü Ahmet Dursunoğlu ,Tarımsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Samsun Koordinatörü Bülent Turan, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Samsun Şube Müdürü Orhan Şanlı , Odamıza kayıtlı üyeler ve misafirler katılmıştır.

haber-foto-2.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.