Bafra TSO Üyeleriyle 2015 yılı Sektörel İstişare Toplantılarını Tamamdı

Bafra TSO Üyeleriyle 2015 yılı Sektörel İstişare Toplantılarını Tamamdı

Bafra TSO Üyeleriyle 2015 yılı Sektörel İstişare Toplantılarını Tamamdı

A+A-

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin katılımları ile 2015 yılı sektörel ( mesleki)  bazda gerçekleştirdiği İstişare toplantıları tamamlandı.  Toplantılara Odaya kayıtlı 12 meslek gruplarında faaliyet gösteren üyeleri katıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar konuşmalarında “geçen yıl ilkini yaptığımız bölgesel ve sektörel toplantıların bu yıl ikincisini yapıyoruz. Toplantılarımızın amacı üyelerimizle devamlı birlik ve beraberlik içinde olmak, üyelerimizin sıkıntı ve sorunlarını dinlemektir. Burada bize aktardığınız konular Oda çalışmalarını planlarken bize ışık tutacaktır.

Geçen yıl yaptığımız gibi önce bölgesel toplantılara başlayarak 19 Mayıs, Alaçam ve Yakakent ilçelerindeki üyelerimizle bir araya gelerek bu bölgesel toplantıları tamamladık, Ne kadar çok katılımla birlik beraberlik içinde olursak üyelerimizle o kadar fazla iyi hizmet edeceğimizi düşünüyoruz. İstişare etmek ortak akıl üretmek bizim yönetim anlayışımızın temel ilkesidir. Ortak akıl üreterek ortak hedefe yönelirsek başarı kaçınılmaz olacaktır.

Hayattan öğrendiğim bir şey var, hayat birlikte yürümeyi ve birlikte dimdik durabilmeyi bilmektir. Mesele yürümek ve durmak değildir. Mesele ne yapılıyorsa birlikte yapabilmektedir” dedi.

Bafra TSO’nun 5 yıldızlı hizmet veren bir Akredite Oda olarak hizmet verdiğini belirten Bafra TSO Başkanı Göksel Başar “Bafra TSO’ nun hizmet binasına yapılan düzenlemeden ve yeni açılan sanayi biriminden, Geçen yıl yapılan istişare toplantıları akabinde alınan anketler neticesinde üyelerin talepleri doğrultusunda yapılan eğitim, toplantı, fuar ve çeşitli çalışmalardan, AB Projeleri olan Bafra İŞ-GEM ve E-Materyal Projelerinden, Bafra Kalkınma Planından, bölgemizin ihtiyaçları olan konularda alt eleman yetiştiriciliği kursları açılması, Bafra OSB ‘ye yeni yatırımcılar, Sera ve Medikal OSB’deki son gelişmelerden İkinci Fakülte” konuları hakkında bilgiler verdi.

Ayrıca Bafra Ticaret ve Sanayi odasına kayıtlı, üyelikleri 30 yıl ve üzeri olan 54 firmaya da Şükran Plaketleri taktim edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.