BAFRA TSO TSE KALİTE DENETİMİNİ BAŞARIYLA TAMAMLADI

BAFRA TSO TSE KALİTE DENETİMİNİ BAŞARIYLA TAMAMLADI

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (Bafra TSO) İSO 9001–2015 Kalite Yönetimi Sistemi Standardı çerçevesinde TSE tarafından yapılan Gözetim Tetkikini başarıyla tamamladı.

A+A-

Denetim açılış toplantısında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar “Hedefimiz her zaman üyelerimize daha kaliteli hizmet vermek ve kaliteyi her geçen gün arttırmaktır. Meclisimiz ve Yönetim Kurulu olarak tüm süreçlerin içerisinde yer aldık, iyileştirmeler için planlamalarda bulunduk ve bundan sonra da daha iyisi için çalışacağız. Emeği geçen personellerimize teşekkür ediyorum " diye konuştu.

TSE Karadeniz Bölge Koordinatörü ve Baş Tetkikçi Adnan Bahadır denetim öncesinde;  Bafra Ticaret ve Sanayi Odasının çalışmalarını, yaptığı olumlu iyileştirme faaliyetleri ve geliştirdiği sistemler dolayısı ile önce ki tetkikçiler tarafından telaffuz edildiğini söyleyerek, bölgede çalışmaları ile fark yaratan ve sürekli iyileştirmeleri ile dikkat çeken bir oda olduğunu dile getirdi. Bugün gerçekleştirilecek olan Gözetim Tetkikinin olumlu geçeceğine inandığını belirtti.

Bafra, Alaçam, 19 Mayıs ve Yakakent ilçelerinde bulunan üyelerine en iyi ve kaliteli hizmeti vermeyi amaçlayan Bafra Ticaret ve Sanayi Odası; ISO 9001-2015 Kalite Belgesi birinci Gözetim Tetkiki Türk Standartları Enstitüsü Karadeniz Bölge Koordinatörü ve Baş Tetkikçi Adnan Bahadır tarafından yapılmış olup başarıyla tamamlanmıştır. Baş Tetkikçi Bahadır Bafra Ticaret ve Sanayi Odasının bölgede örnek gösterilen bir oda olduğunu belirterek başarıyla yürütülen çalışmalardan dolayı emeği geçenlere teşekkür etti

Gerçekleştirilen toplantıya; Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erkan Mustafa Tokur, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Kenan Kalay, Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Süzen, Coşkun Atasoy, Tayfun Erduran, Oda Genel Sekreteri Talip Şahin, TSE Karadeniz Bölge Koordinatörü ve Baş Tetkikçi Adnan Bahadır ile Genel Sekreter Yardımcısı ve Kalite ve Akreditasyon temsilcisi Ayhan Avcı katıldı.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.