Bafra TSO ile TEB arasında Kredi protokolü

Bafra TSO ile TEB arasında Kredi protokolü

Bafra Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleşen imza törenine Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Zafer Yıldız ve Yönetim Kurulu üyeleri ile TEB Bafra Şube Müdürü Hasan Çalık katıldı.

A+A-

 

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ile Türk Ekonomi Bankası (TEB), özel bir protokol anlaşması imzalayarak, oda üyelerine kredi ürünlerinin faiz oranlarında indirim sağlamaya başladı. İmza töreninde, bir konuşma yapan TEB Bafra Şube Müdürü Hasan Çalık, “Türk Ekonomi Bankası olarak sivil toplum kuruluşları ile işbirlikleri bizim için büyük önem taşıyor.TEB olarak bu işletmelere her alanda destek vermek için çalışıyoruz. Onların hem bulundukları bölgeye, hem de ülke ekonomisine kattıkları değeri artırmalarına fırsat yaratmak en öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor. Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ile gerçekleştirdiğimiz bu anlaşmanın Bafra’nın bölge ticaretine destek olacağına inanıyoruz. Biz de TEB olarak Bafra’nın gelişimine katkıda bulunmak istiyoruz” dedi.

Türk Ekonomi Bankası(TEB) 6 Mart – 4 Mayıs tarihleri arasında Esnafa Nefes aldıran kredi desteği olarak 25 bin TL kredinin Bafra Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı herkese ilk 3 ay ödemesiz ve 36 ay geri ödemeli kredi verilebileceği bildirildi. Aylık faiz oranı 1,39 olduğu belirtildi. TEB’in, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ile gerçekleştirdiği anlaşma kapsamında, oda üyelerine uygun kredi imkanları sunuluyor. Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ile yapılan anlaşma kapsamında kredi başvuruları TEB Bafra Şubesi’ne yapılacağı ifade edildi.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Zafer Yıldız ise, Ticaret ve Sanayi Odası olarak 4 ilçeye yönelik çalıştıklarını ve TEB Bankası ile yapılan anlaşma doğrultusunda Bafra TSO üyelerine kredi desteklerinin devam etmesinin bölgedeki üyelere katkı sağlayacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.