Bafra TSO’ dan Oda/Borsa Personellerine “Eleştirel Düşünme” Eğitimi

Bafra TSO’ dan Oda/Borsa Personellerine “Eleştirel Düşünme” Eğitimi

Bafra Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde, Samsun ili ve ilçeleri Oda ve Borsa personellerinin katılımları ile İzgören Akademi Eğitmeni Doç. Dr. Tülay Üstündağ tarafından “Eleştirel Düşünme” adlı eğitim gerçekleştirilmiştir.

A+A-

Doç. Dr. Tülay Üstündağ “Eleştirel Düşünme” adlı eğitim sunumunda ‘Eleştirel düşünme (kritik düşünme) akıl yürütme, analiz ve değerlendirme gibi zihinsel süreçlerden oluşan, sağduyu ve bilimsel kanıtlarla uyuşan net hükümlere varmak için somut veya soyut konular üzerinde düşünme süreçlerini de içermektedir

Doç. Dr. Tülay Üstündağ “Eleştirel Düşünme” adlı eğitim sunumunda ‘Eleştirel düşünme (kritik düşünme) akıl yürütme, analiz ve değerlendirme gibi zihinsel süreçlerden oluşan, sağduyu ve bilimsel kanıtlarla uyuşan net hükümlere varmak için somut veya soyut konular üzerinde düşünme süreçleridir’ dedi.Doç. Dr. Tülay eğitimi slayt eşliğinde, güncel yaşamdan örnekler vererek, karşılıklı soru cevap ve aktivite şekilde tamamladı.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilen eğitime Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Talip Şahin, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Süleyman Karabük, Samsun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ahmet Aliyazıcı, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Gültekin SÜRÜL, Çarşamba Ticaret Borsası Genel Sekreteri Eftal Yetimoğlu, Bafra Ticaret Borsası Genel Sekreteri Bayram Tosun, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası , Çarşamba Ticaret Borsası, Terme Ticaret ve Sanayi Odası ve Terme Ticaret Borsası personelleri katılım sağladı.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.