Bafra TSO’ dan Alaçam Kaymakamına Ziyaret

Bafra TSO’ dan Alaçam Kaymakamına Ziyaret

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, kısa bir süre önce göreve başlayan Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

A+A-

Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar’a görevinde başarılar diledi ve “Bafra Ticaret ve Sanayi Odamız Bafra, Alaçam, Ondokuzmayıs ve Yakakent ilçelerinde üyeleri olan bir bölge Odasıdır. Bu sebeple çalışma alanımız içerisindedir. Bu güzel ilçemizin çehresinin değişmesi ve ekonomiye katkı sağlaması için elele vermeli ve ortak akıl ile hareket etmeliyiz. Örneğin Alaçam tarihi evlerin bir an evvel restore edilmesi, Alaçam ilçemizde doğa yürüyüşü, dağ bisikleti, kampçılık gibi çeşitli doğa sporlarının da canlandırılması gerekmektedir. Biz Bafra Ticaret ve Sanayi Odası olarak bunlarla ilgili desteğe hazırız” dedi.

 

Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek,” Belirtmiş olduğunuz konular ilçemizin önünün açılması için son derece etkili olacaktır. Çalışmalarımızda sizlerin de yanımızda olması memnun edecektir. Nezaketinizden ötürü de size teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.