BAFRA TAKIMLARINA NAZAR DEĞDİ !

BAFRA TAKIMLARINA NAZAR DEĞDİ !

Bugüne kadar birçok önemli başarılara imza atmış olan Bafra lçesi futbolcuları ve takımları, son zamanlarda belrli bir düşüş içersinde görülüyor.

A+A-

Samsun Amatör Lig ve Samsun Süper Amatör Ligi ( SAL ) takımlarındaki bu düşüş, Bafralı sporseverleri üzüyor. Busezon 1930 Bafraspor, Hacınabispor ve Genç Bafraspor; özlenenve kendilerinden beklenen başarılı futbolu pek olumlu şekilde liglere yansıtamadılar. Bu takımlardan Genç Bafraspor ligden ihraç edildi.

Bunun yanı sıra; Mevlanaspor, Dededağıspor gibi takımlar yer aldıkları amatör liglerde başarılı sonuçlara imza atıyorlar.

Diğer yandan; 1930 Bafraspor U 16 Takımı ise; grubunu Lider tamamlamış olup, Samsun' da 8 takım arasına kalma başarısı gösterdi.

1930 Bafraspor  U 16 Takımı, bu sonuçla; Türkiye Şampiyonası' na gitmek için, Play-Off Grubu' nda mücadele etme hakkı ve başarısı gösterdi. Arif bey hocamızı ve futbolcuları kutlarız.

Bir başka konu; bu sezon Okullar Arası, Futbol Müsabakaları' na okul bazında katılan takımlarımız da futbol dalında pek parlak sonuçlar alamadı.

Bafra ilçesi okul takımlarından, Bafra Atatürk Ortaokulu; Okullararası Küçük Erkekler, İl Şampiyonası' nda, Samsun Atakum Mimar Sinan Ortaokulu' na 4-0, Bafra Fatih Ortaokulu ise rakibi Samsun Canik Tevfik İleri Ortaokulu' na 5- 0 gibi farkı mağlup oldular.

Bu arada bazı okul takımları, Samsun' a gitmeyince hükmen mağlup sayılıyorlar. Demek istediğim, Bafra Futbolu' ndaki bu düşüş, Bafralı hemşehrilerimizi de oldukça üzüyor.

Dileriz; en kısa sürede gerek Amatör Liglerde gerese de okul müsabakalarında yine o bilinen başarıların  sahibi oluruz.

Konumuz futbol ağırlıklı olduğu için diğer spor dalarındaki başarı ve başarısızlıkları gündeme getirmedik.

İlerleyen günlerde; dahaiyi, daha kaliteli, göze daha hoş gelen bir futbol başarısı ile buluşabilmek dileğiyle.

Haber: Oktay ZERRİN- Bafra

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.