Bafra Şehit Ailelerinden 52. Mevlid-i Şerif Programı

Bafra Şehit Ailelerinden 52. Mevlid-i Şerif Programı

Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneğince, dernek binasında her ay geleneksel olarak düzenlenen Kur’an-ı Kerim ve mevlidi şerif programının 52.ncisi 30.05.2015 cumartesi günü gerçekleştirildi.

A+A-

23.Nisan 1995 tarihinde vatani görevini yaptığı Tunceli ili Nazimiye ilçesinde bölücü terör örgütü hainleri ile çıkan çatışmada şehit olan Jan. Kom. Onb. Satılmış ŞAHİN, 12. Mayıs 2005 tarihinde vatani görevini yaptığı Bingöl Adaklı da  bölücü terör örgütü  hainleri ile çıkan çatışmada şehit olan Jan. Er Selçuk DEMİR ,15. Mayıs 1991 tarihinde vatani görevini yaptığı  Gaziantep ili Islahiye ilçesinde elim bir kaza sonucu şehit olan Tankçı er Birol SATILMIŞ ,15  Mayıs 1992 tarihinde  vatani görevini yaptığı Şırnak ili Uludere ilçesinde bölücü terör örgütü hainleri ile çıkan çatışmada şehit olan Jan. Çvş. Ayhan KALKAN,19 Mayıs 1992 tarihinde vatani görevini yaptığı Denizli de elim bir kaza sonucu şehit olan Topçu Er Metin BÜYÜKDEMİR, 19 Mayıs 1994 tarihinde vatani görevini yaptığı Tunceli ili Nazimiye ilçesinde bölücü terör örgütü hainleri ile çıkan çatışmada şehit olan Jan. Er Hüseyin YAVUZ, 28 Mayıs 1953 tarihinde Kore de şehit olan P. Er Mustafa GÜNEŞ, P. Çvş. Ali ŞAHİN in ruhlarına

Üzerinde yaşadığımız toprağı vatan yapmak ve vatanımızın bekasını devam ettirmek uğruna canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizin ruhlarına

Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, silah arkadaşları, ebediyete intikal etmiş olan kahraman gazilerimizin ruhlarına ithafen düzenlenen manevi duyguların doruğa çıktığı mevlit programında duygusal anlar yaşandı. 

Tahirağa mescidi imamı Necattin Boyun Kur’an-ı Kerim ve İlahiler okudular. 

 75 Yıl Huzurevi müdürü Nusrat Yılmaz,CHP ilçe başkanı Nihat OKTAY ve Yönetim Kurulu üyeleri, ülkü Ocakları bölge başkanı Hakan Eroğlu,Ülkü ocak başkanı Osman OSMA  Şehit aileleri ve gazilerin katıldığı programın ardından dernek başkanı basın açıklaması yapılarak, yapılan ikramla sona erdi.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.