Trabzonspor'da Cardozo gözden düştü

Trabzonspor'da Cardozo gözden düştü

Trabzonspor'un büyük umutlarla Portekiz'in Benfica Kulübünden transfer ettiği Oscar Cardozo gözden düştü. Bordo-mavili kulüp yıldız futbolcuyu satış listesine koyarken, futbolcuya gelecek olan teklifler beklenmeye başlandı.

A+A-

Trabzonspor, Paraguaylı yıldız oyuncusu Oscar Cardozo'ya gelecek olan transfer tekliflerini beklemeye başladı. Geçtiğimiz sezon oynadığı 42 maçta 20 gol atan Cardrozo, bu sezon ise belinde yaşadığı sakatlık nedeniyle ameliyat olup olmayacağı tartışılan oyuncu ülkesinde tedavi görmüş ve takımın Hollanda kampına katılamamıştı. 

Bordo-mavililerin oynadığı maçlarda performans olarak alt seviyede kalan oyuncunun satışı gündeme geldi. Karadeniz ekibi Paraguaylı oyuncuya gelecek olan teklifleri beklerken, menajerlere ise yetki verildi. Transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala Trabzonspor yönetimi oyuncunun satışı konusunda Çin ve Katar pazarına yöneldiği öğrenildi.

Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma ve teknik direktör Shota Arveladze ise Cardozo'nun satışının gerçekleşme ihtimali üzerine ise 3. bölge için oyuncu arayışlarını yoğunlaştırdı. Bordo-mavili yönetim ise 5 milyon Euro bonservis bedelinin yanı sıra maç başlarıyla birlikte yaklaşık maliyeti yıllık 3 Milyon Euro'yu bulan oyuncunun satışını gerçekleştirmesi halinde büyük bir ekonomik yükten de kendisini kurtarmış olacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.