Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneğinden 64. mevlit

Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneğinden 64. mevlit

Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneğinden 64. mevlit

A+A-

Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği şehitlerin ve ebediyete intikal etmiş olan gazilerin ruhuna derneğin kuruluşundan bu yana her ay dernek binasında  okuttuğu Kur’an-ı Kerim ve Mevlidi şerif programının 64.nü 30.07.2016 cumartesi günü gerçekleştirdi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, aziz şehitlerimiz, ebediyete intikal etmiş olan kahraman gazilerimizin ruhlarına ithafen düzenlenen,manevi duyguların doruğa çıktığı mevlit programında duygusal anlar yaşandı.

 Tahirağa mescidi imamı Necattin Boyun, Emirefendi mah.Ensar mescidi imamı Mustafa Pekdemir  hocaların okudukları Kur’an-ı Kerim ve ilahilerin ardından Bafra vaizi Ahmet Güvenler tarafından  şehitlikle ilgili sohbet ve dua yapıldı.   

  Program yapılan ikramla sona erdi.  

bafra-sehit-aileleri-ve-gaziler-dayanisma-derneginden-64.-mevlit.jpgbafra-sehit-aileleri-ve-gaziler-dayanisma-derneginden-64.-mevlit-001.jpgbafra-sehit-aileleri-ve-gaziler-dayanisma-derneginden-64.-mevlit-002.jpgbafra-sehit-aileleri-ve-gaziler-dayanisma-derneginden-64.-mevlit-003.jpgbafra-sehit-aileleri-ve-gaziler-dayanisma-derneginden-64.-mevlit-004.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.