BAFRA ŞEHİT AİLELERİ ve GAZİLER DAYANIŞMA DERNEĞİNDEN 51. MEVLİT

BAFRA ŞEHİT AİLELERİ ve GAZİLER DAYANIŞMA DERNEĞİNDEN 51. MEVLİT

Bafra ilçesinde bulunan 2 dernek bir program düzenleyerek kuran-ı kerim ve ilahiler okundu.

A+A-

İlk olarak Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler derneğinde yapıldı.

Akabinde ise Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneğince, dernek binasında her ay geleneksel olarak düzenlenen Kur’an-ı Kerim ve mevlidi şerif programının 51.ncisi gerçekleştirildi. Bu iki dernekte düzenlenen programlara İlçe Kaymakamı Halis Arslan, Garnizon Komutanı J. Bnb. İlhan Güngör, Belediye Başkanı Zihni Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, İlçe müftüsü İsmail Çiçek, İlçe Emniyet müdürü Mustafa Yiğit, Askerlik şubesi başkanı Per. Yzb. Serkan Savaş, İlçe J.Krk. kom. J. Ütğm. Volkan Yıldırım,75 Yıl Huzurevi müdürü Nusrat Yılmaz, MHP. Samsun 2. Sıra milletvekili adayı Hüseyin Ediz, Türkiye Harp Malul Gaziler Şehit Dul Yetimleri derneği Samsun şubesi başkanı Necati Yılmaz, katıldı.

Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği 19.09.2012 tarihinde Tunceli ili Ovacık ilçesi Cumhuriyet Başsavcılığı görevini ifa ederken bölücü terör örgütünce düzenlenen hain saldırıda şehit olan Murat Uzun, 31. 03.2015 tarihinde İstanbul Çağlayan adliyesinde makamında bölücü terör örgütünce düzenlenen hain saldırıda şehit olan Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz, Nisan ayı içinde şehit olan P. Onb. Hasan Gülal, P. Er Tuncay Türken, P. Er Zafer Kurnaz, Polis memuru Zikri Özdamar, Polis memuru Ramazan Arslan, J. Er Ali Altunışık, P. Er Mustafa Alan ,J. Komd. Onb. Satılmış Şahin,

Polis memuru Hayati Koçak, toprağı vatan yapmak, vatanın bekasını devam ettirmek uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizin ve devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, silah arkadaşları, ebediyete intikal etmiş olan kahraman gazilerimizin ruhlarına ithafen düzenlenen manevi duyguların doruğa çıktığı mevlit programında duygusal anlar yaşandı. Tahirağa mescidi imamı Necattin Boyun, Fazlı Şişik cami görevlisi Mehmet Zengin Kur’an-ı Kerim ve İlahiler okudular. İlçe Müftüsü İsmail Çiçek tarafından yapılan sohbetin ardından dualar edildi.

, Şehit aileleri ve gazilerin katıldığı program yapılan ikramla sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.