BAFRA SANAYİ ESNAFI İYİ OLACAK

BAFRA SANAYİ ESNAFI İYİ OLACAK

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin ACAR, Bafra’ da Sanayi Esnaflarıyla bir araya geldi.

A+A-

Sanayi Esnafı, İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin ACAR’a gösterdikleri yoğun  ilgi ile beraber “ İYİ PARTİ İKTİDAR OLACAK “ mesajları verdi.

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin ACAR Ziyaretlerine bugün de devam etti.

Sanayi esnaflarını ziyaret eden İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin ACAR, esnafların istek, beklenti ve sorunlarını dinledi.

Her zaman sanayicilerin yanında olduğunu belirten ACAR “ Bozulan Motoru Rektefe Edeceğiz “ ifadesini kullandı.

Türkiye’nin gelişmesinde ve değişmesinde sanayicilerin oldukça önemli bir noktada bulunduğunu vurgulayan İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin ACAR “İşsizlik had boyutta, esnaflar sattıkları malın yerine yenilerini koyma noktasında ciddi sorunlarla boğuşmakta. İşsizlik o denli bir hale gelmiş ki, esnafımız çaresiz. Bu tüm Türkiye’de olduğu gibi Bafra’mıza da olumsuz şekilde yansımakta. İnşallah 24 Haziran’dan sonra Bizde üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz “ dedi.

Bafra Sanayi Esnaflarını tek tek ziyaret eden İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin ACAR, “ Esnafımızın sorunlarını biliyoruz ve bu sorunların çözümünü hayata geçirmek için 24 Haziran’da desteğinizi istiyorum “ dedi.

Sanayi Esnaflarının sorunlarını İYİ Parti’nin çözeceğini söyleyen ACAR, “ 24 haziran ülkemizin miladı olacak. Sizinle kuracağımız iktidarı sizinle birlikte yöneteceğiz “ ifadelerini kullandı.

bafra-sanayi-esnafi-iyi-olacak-huseyin-acar-4.jpgbafra-sanayi-esnafi-iyi-olacak-huseyin-acar-5.jpgbafra-sanayi-esnafi-iyi-olacak-huseyin-acar-6.jpgbafra-sanayi-esnafi-iyi-olacak-huseyin-acar-8.jpgbafra-sanayi-esnafi-iyi-olacak-huseyin-acar.jpgbafra-sanayi-esnafi-iyi-olacak-huseyin-acar1.jpgbafra-sanayi-esnafi-iyi-olacak-huseyin-acarc.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.