BAFRA SANAYİ ESNAFI BAŞKAN ŞAHİN’E TEŞEKKÜR ETTİ

BAFRA SANAYİ ESNAFI BAŞKAN ŞAHİN’E TEŞEKKÜR ETTİ

Bafra Belediyesinin asfalt yol atağı hız kesmeden sürüyor. Kızılırmak ve Fevzi çakmak mahallelerinde yapılan çalışmalar Bafra Sanayi sitesinin tüm yollarında devam ediyor.

A+A-

Sanayi esnafı “30 yıl üzerine bu kadar kapsamlı bir asfalt çalışması yapılıyor. Belediye Başkanımız Zihni Şahin’e çok teşekkür ediyoruz. “ diyerek görüşlerini beyan ettiler. Sanayi sitesinde çalışmaların tamamlanmasından sonra Dededağı mahallesinin tüm yolları da asfalt yapılacak. Doğal gaz çalışmalarının başlamasından bu yana Bafra ilçesinde 277.000 ton asfalt sıcak asfalt yapıldı.

 

Bafra Belediye Başkanı yaptığı açıklamada şunları söyledi:” Sanayi sitemiz yüzlerce esnafımız çalışanımızın olduğu sayısız vatandaşımızın geldiği bir yerdir. Belki burada daha önce asfalt yapmamız gerekiyordu. Çünkü yaklaşık 30 yıldır kapsamlı bir asfalt çalışması yapılmamıştı. Biz zaman zaman kısmi çalışma yaptık. Simdi sanayimizin tüm yollarını asfalt yapıyoruz. Önemli bir nedeni İmkânsızlıklarımız olan bu gecikme için tüm esnafımızdan çalışanlarımızdan ve hemşerilerimden özür diliyor yapılan yollarımızın hayırlı olması dileklerimi sunuyorum.” Dedi

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamalarını şöyle tamamladı: “ İlçemiz % 90 oranında doğal gaza kavuştu. Halkımız çevre dostu, temiz ve ekonomik bir yakıt olan doğal gaz kullanmanın rahatlığına sahip oldu. Bu süreçte yollarımızda 300.000 Metre doğal gaz hattı döşenmesi için yatay ve dikey kazı yapıldı. Doğal gaz sürecinin başlayacağını öngörerek bizde ilk anda tüm hazırlıklarımızı yapmaya başladık. Asfalt şantiyesi ve plenti ile Parke taşı üretim tesislerimizi kurduk. Asfalt serme makinesi, silindirler, iş makineleri ve kamyonlar aldık. Bafra tarihinin en büyük yatırımını yaptık. Bu imkânları sağlamamızın sonucunda 8 yılda 30 yıldan fazla asfalt yol yapmak bize nasip oldu. İlçemiz ve halkımız hem doğal gaza kavuştu hem de yollarımızı yaptık.  Çalışmalarımız Dededağı mahallemizde devam edecek. Orada tüm yolları asfalt yapacağız. Yeni mahalle olan köylerimizde ki beton yol çalışmaları içinde 2.ihaleyi yapacağız. Bafra’mızın yol problemini en aza indireceğiz. “ dedi.

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.