BAFRA ÖZEL İDARE YAZ AYINDA KÖY YOLLARINDA OLACAK

BAFRA ÖZEL İDARE YAZ AYINDA KÖY YOLLARINDA OLACAK

Bafra Özel İdare Müdürü Yakup Tulup daha verimli yol çalışmaları için yaz ayını köy yollarında bakım onarım yaparak geçireceklerini belirtti.

A+A-

KÖY YOLLARINDA ARALIKSIZ CALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Bafra Özel idareye bağlı ekipler bozuk olan köy yollarının onarıma aralıksız olarak sürdürüyor. Hangi köy olursa olsun bize bildirildiğinde plan ve proje dâhilinde hızlı bir şekilde çalışmaların sürdürüldüğünü belirten Bafra özel idare müdürü Yakup tulup,” Köylü vatandaşlarımız her hangi bir yolunda bozukluk olduğu vakit bizlere söylediğinde derhal o bölgeye gidip incelemenin ardından çalışmalarımızı sürdürüyoruz”dedi.

Yakup Tulum sözlerini şöyle sürdürdü, kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın şehir ile ulaşımını sağlayan yolların önemli bir kısımında bozulmalar olduğunu tespit ettik. Şu an itibariyle yol ve ulaşım hizmetlerinde olan ekibimiz işlerinin başında belirli programlara göre çalışmalar yapıyorlar”dedi.

ÇALIŞMALARI BİZZAT YERİNDE İNCELİYOR

Bafra özel idare Müdürü Yakup Tulup,”Başka bölgelerde greyderli onarım işlerinin olacağını belitti. Ayrıca 2012 yılında yoğun bir çalışma programlarının olduğunu bildirerek bu yaz sezonunun köy yolarında olacaklarını önümüzdeki günlerde asfalt yama çalışmalarının başlayacağını”söyledi

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.