BAFRA ÖZEL GÜVENLİK İŞ VE MESLEK SAHİBİ YAPIYOR

BAFRA ÖZEL GÜVENLİK İŞ VE MESLEK SAHİBİ YAPIYOR

Bafra özel güvenlik hizmetleri her gün bir atılım yaparak işsiz gençleri iş sahibi yapıyor.

A+A-

 

 Bafra Nafiz Kurt Devlet Hastanesi, Alaçam Devlet Hastanesi, 75. YIL BAFRA HUZUREVİ , Bafra Ticaret ve Sanayi Odası, organize sanayi DAMSAN MAKİNA  güvenliği Bafra Özel Güvenlik tarafından sağlanıyor..

Bafra Özel Güvenlik kurucu müdürü Veysel Özkök,”  Bafra Özel güvenlik olarak bugüne kadar güvenlik sertifikası vermiş olduğumuz Özel Güvenlikçilerin bir çoğuna  iş  istihdamı sağladık.

Türkiye’nin çeşitli tatil bölgelerinde Antalya, Bodrum, Marmaris, Alanya gibi tatil bölgesi yerlerine özel güvenlikçi olarak iş imkânı sağlıyoruz. Ayrıca, İstanbul Kocaeli Gebze, sanayi bölgelerine özel güvenlikçi göndererek iş olanakları gençlerimize sunuyoruz”dedi.

. Özkök, Türkiye’de ve Karadeniz bölgesinde sayılı güvenlik kurslarından biriyiz. Merkezimiz Türk standartları enstitüsü, hizmet yeterlilik belgesi (TSE-HYP) ve uluslar arası  (ISO) belgesine sahiptir. Özel güvenlikte Modern konforlu uzman eğitici kadromuzla ile en iyi eğitimi vermeye devam ediyoruz. Yeni dönem kampanyamızdan faydalanın. Güvenlik sertifikanızı alarak iş imkânı bulun”şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.