BAFRA MUHTARLARI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE ÇIKARMA YAPTI

BAFRA MUHTARLARI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE ÇIKARMA YAPTI

Bafra Muhtarlarından Oluşan 65 Kişilik Bir Grup, Bafra'da Bulunan Köy ve Mahallelerin İhtiyaçlarını Görüşmek Üzere Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın Yanına Gitti.

A+A-

Muhtarlarımızı makamında karşılayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ilk olarak hoş geldiniz konuşması yaptı. 

Su israfının çok olduğuna değinen Yılmaz sözlerine şöyle devam etti, '' Beni en çok düşündüren ve sizlerinde düşünmesi gereken bir konu var. Arkadaşlar su sorunu kadar şuan büyük bir sorunumuz yok. Su geleceğin önemli bir sıkıntısıdır. Su artık bir dünya sorunu haline geldi. Küresel ısınma sonucu ortaya çıkan bu soruna bizler çareler bulmalıyız. Şu yol işlerini bir kenara biraz bırakalım. İyi kötü yollar ile idare edelim ama daha fazla paramızı su işine harcayalım. Çünkü gelecekte su meselesi daha büyük problemler haline gelebilir. Alaçam, Bafra ve hatta Yakakent'imizin su ihtiyacını yer altından pompa ile su çekerek temin etmekten kurtarmak zorundayız. Sıkca yukarıdan aşşağıya gelen dere yataklarının önünü kesip oralarda su birikintileri oluşturup, yani küçük gölet ve barajlar yapıp bu gölet ve barajlarla beraber içme sularını, oralarda yaptığımız arıtmalardan sonra köylere ve ilçe merkezlerine vermemiz lazım. Türkiye dolu dizgin geleceğe doğru koşuyor ve bizde o geminin içerisindeyiz. Bu gemi ile birlikte bizde koştuğumuz takdirde devam ederiz eğer değilse bizide gemiden atarlar.'' şeklinde konuştu.

Konuşmasının ardından Samsun Büyük Şehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz dinleyebildiği kadarıyla Bafra Muhtarlarımızın sorunlarını dinledi. 

dscf8283.jpgdscf8285.jpgdscf8286.jpgdscf8287.jpgdscf8288.jpgdscf8293-001.jpgdscf8295.jpgdscf8300-001.jpgdscf8304.jpgdscf8308.jpgdscf8309.jpgdscf8314-001.jpgdscf8316-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.