Bafra Müftüsü İsmail Çiçek Bafra'ya veda ediyor

Bafra Müftüsü İsmail Çiçek Bafra'ya veda ediyor

2014 Yılında Bafra müftülüğü görevine getirilen Çiçek 07 Aralık 2016 tarih itibarı ile Mardin il müftülüğü görevine atandı.

A+A-

Atatürk Üniversitesi’nde Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Hadis Ana bilim Dalında Doktora da yapan Bafra Müftüsü İsmail Çiçek’in 7 Aralık 2016 tarihi itibariyle Mardin İl Müftülüğü görevine atandı. 

 Bafra Müftüsü Çiçek yaptığı açıklamada; “İlçesi olan Nusaybin'de üç yıl görev yaptığımız Mardin'e kaldığımız yerden devam edebilmek için, Büyükşehir İl Müftüsü olarak dönüyoruz. Bizden daha hayırlı arkadaşlarımız arasından bu ulvi makamı bize emanet eden Allah'a Hamd, bütün Devlet büyüklerimize teşekkür eder, dualarınızı beklerim” ifadelerini kulandı.

 Aslen Tokat’ın Turhal ilçesinden olan Bafra Müftüsü İsmail Çiçek, Tokar İmam Hatip Lisesi ve OMU İlahiyat Fakültesini tamamladı. 

MARDİN İL MÜFTÜLÜĞÜNE YENİ ATAMA

Mardin İl Müftülüğü görevine Samsun’un Bafra İlçe Müftüsü İsmail Çiçek getirildi. 
Diyanet İşleri Başkanlığı'nın uzun süredir beklediği ve 40’a yakın müftüyü ilgilendiren kararnameyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzaladı ve Resmi Gazetede yayımlandı. Kararnamede, 5 yılı aşkın süredir Mardin Müftülüğü görevinde bulunan Dursun Ali Coşkun Mersin Müftülüğüne atandı. Dursun Ali Coşkun’dan boşalan Mardin İl Müftülüğü görevine ise Samsun’un Bafra İlçe Müftüsü İsmail Çiçek getirildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.