BAFRA MÜFTÜLÜĞÜNDEN, HZ. PEYGAMBER, DİN VE SAMİMİYET KONFERANSI

BAFRA MÜFTÜLÜĞÜNDEN, HZ. PEYGAMBER, DİN VE SAMİMİYET KONFERANSI

Bafra Müftülüğü Tarafından Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri Kapsamında Prof. Dr. Kemal Sandıkçı Tarafından ‘’ Hz. Peygamber Din ve Samimiyet’’ konulu konferans verildi.

A+A-

Bafra Kültür Merkezinde verilen konferans, Şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı İle başladı.  Ardından 19 Mayıs İlahiyat Fakültesinde öğrenim gören Somalili öğrencilerin Kuran tilaveti ile devam etti. Açılış konuşmasını yapan Bafra Müftüsü Burhan Keleş ,’’ Kıymetli davetliler, Bafra Müftülüğümüzün Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlemiş olduğu konferansımıza hoş geldiniz. Bu sene kutlu doğum haftası etkinliğinde diyanet işleri başkanlığımız ihlas ve samimiyet temasını öne çıkardı. Muhterem Kemal Sandıkçı hocamız bu gece sizlere hadis bağlamında samimiyet sohbeti yapacaktır. Burada bu akşam verilecek konferans da söylenen her şey bizim gönlümüzde yer ederek, samimiyetimizi bir kez daha sorgulayarak bu salondan çıkmamıza vesile olacağını düşünüyorum ve hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum.’’ Dedi.

Bafra Müftüsü Burhan Keleş’in konuşmasının ardından Hz. Peygamber Din ve Samimiyet Adlı sine vizyon gösterimi yapıldı. Gösterinin ardından Bafra Müftülüğü Ana Okulu Öğrencilerinin ilahi gurubu sahnede yer aldı.

Ardından konuşmacı olarak konferansa katılan Prof. Dr. S. Kemal Sandıkçı’nın verdiği ‘’ Hz. Peygamber Din ve Samimiyet’’ adlı konferans programını sundu.Dinleyicilerin büyük beğeniyle takip ettiği program Bafra Belediye Başkanı Zihni ŞAHİN'in Prof. Dr. Kemal SANDIKÇI'ya çiçek takdimi ile son buldu.

Konferansa, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.