Bafra Müftülüğünden Anlamlı Program

Bafra Müftülüğünden Anlamlı Program

Yalçın Köse- Bafra55.net / Samsun’un Bafra ilçe Müftülüğü, 3 Aralık Dünya Engelliler günü münasebeti ile düzenledikleri programla gönüllere taht kurdu.

A+A-

Bafra Müftülüğünün girişimi ile başlatılan Engelli Kur-an Kursu programı ile Kuran-ı Kerim okumasını öğrenen engelli kursiyerler, Bafra İlçe Müftülüğünün organize ettiği kahvaltı programıyla bir araya gelerek hünerlerini sergiledi.

Bafra Öğretmenevi Akşam Sanat Okulu restoranında yapılan kahvaltı sonrası engelli kursiyerler işaret diliyle dualar ve hadisler okuyarak hünerlerini sergiledi.

Programa katılan Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel kendisinin de bir engelli olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

Bu gün engellilik kutlanmıyor. Engellilik için farkındalık yaratmak için etkinlikler yapıyoruz. Burada amaç o farkındalığı yaratmaktır. Hayatta insanın başına her şey gelebilir. Aslında bende bir engelliyim.  1979 yılında bana da bir otomobil çarptı. O gün bu gündür benim sol bacağımda ciddi engel var. Bunu hissettirmemeye çalışıyorum ama var sonuçta. Bunun için uzun yıllar tedavi gördüm.  O zamanlarda bu kadar imkan yoktu. Çok şükür devletimizde milletimizde bugün engelliler için ciddi imkanlar sunmaktadır.

1-545.jpg2-508.jpg3-428.jpg4-293.jpg6-121.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.