BAFRA KONUŞUYOR  ŞİMDİ 17.45 DE BARIŞFM DE

BAFRA KONUŞUYOR ŞİMDİ 17.45 DE BARIŞFM DE

Bafra konuşuyor konuklarına devam ediyor.Şu anda Bafraspor Futbol şube sorumlusu Tolga KURT konuk oluyor.

A+A-

 

İSA=1930 BAFRASPORDAKİ GÖREVİNİZ NEDİR SİZİ KISACA TANIYABİLİRMİYİZ?

TOLGA KURT=Ben Bafrasporda futbol şube sorumlusu olarak görev yapmaktayım..Aslen Bafralıyım..Aile hekimi dokturuyum..Evli ve 2 çocuk babasıyım..Bu işe bu sene oluşturulan bir ekiple bizede bir görev verildi.Bizde bunu layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz.

 

İSA=SEZON BAŞINDA TAKIMA GELDİĞİNİZDE NASIL BİR TAKIM TESLİM ALDINIZ ?

TOLGA KURT=Sezon başında göreve geldiğimizde geçen sene şanssız bir şekilde çıkamayan bafrasporu  futbolcu olarak tamamen dağılmıştı takım..Teknik heyet bakımındanda tamamen içi boşalmış bir takım vardı..Sabırla iyi araştırmalar yaparak en iyi şekilde önce hocayla anlaştık sonra futbolcularla tek tek görüşerek  sıfırdan bir takım haline getirtik..

 

İSA=SEZON BAŞLARKEN FUTBOLCU SEÇİMLERİNİZİ NASIL YAPIYORSUNUZ?

TOLGA KURT=Geçen seneden izlediğimiz oyuncular vardı..Yanılmıyorsam  geçen sezondan izlediğimiz 3 oyuncuyla bu yıl anlaşma yaptık..Bunun yanında bir genel menajerle çalıştık bu sene.. Tamamen kendi araştırmalarımız sonucunda futbolcularımızı kadromuza kattık..Seçerken baktığımız bir hususda iyi ahlak ve dürüstlüktü..

 

İSA=PLAY OF DAKİ RAKİPLERİNİZİ İZLEME ŞANSI BULABİLDİNİZMİ?

TOLGA KURT=Play Of daki rakiplerimizi izleme imkanı bulamadık..Şöyle sölim zorlu bir gruptan çıktık..Bu noktaya gelene kadar takımımızla içerde dışarıda sürekli birlikteydik..Önümüzde iki hafta var..Bu iki hafta içinde belli programlar yapıyoruz yöneticilerimizle..İnşallah Bafrasporu hep birlike iyi yerlere getireceğiz..

 

İSA=PLAY OF MAÇLARI NE ZAMAN NE ŞEKİLDE OLUCAKTIR?

TOLGA KURT=5 6 Mayıs tarihlerinde tek maçlı eleminasyon sistemine göre oynanacaktır..

 

İSA=YÖNETİME GELMEDEN ÖNCE BAFRASPORA BAKIŞ AÇINIZ NASILDI ?

TOLGA KURT=Bafraspora bakış açımız çocukluğumuzdan bu yana bafrasporu her zaman izleyen bafrasporun başarılarını görmüş ve bafrasporu her zaman daha iyi yerlerde görmek istiyorduk..İnsanlarımızın şöyle bir arzusu var her zaman bafraspor bank asyada ikinci ligde olmalı en kötü üçüncü ligde olmalı diye..İnşallah bunlarda olucak bigün..Bizim bakış açımız hep başarıya endekslidir..

 

İSA=1930 BAFRASPORUN ALT YAPISI HAKKINDA BİLGİ VERİRMİSİNİZ?

TOLGA KURT=Öncelikle böyle bir soru sorduğunuz için teşekkür ederim..Şuan bafrasporun alt yapısı emin olun emin ellerdedir..Bunu Bafralı hemşerilerime açık yüreklilikle söyleyebilirim.Tefik Türker alt yapı sorumlumuz..Belkide bafraya gelmiş en bilgili tecrübeli bu işe yüreğini koymuş biriyle çalıştığımız için çok mutluyuz..U13 U17 takımları şuanda çok başarılılar..Türkiye finallerine katılma hakkı kazandılar.. Onlarada başarılarının devamını diliyorum.

 

İSA=FUTBOL YÖNETİCİLİĞİMİ YOKSA DOKTORLUKMU ?

TOLGA KURT=TABİKİ MESLEĞİMİZ BİZE DAHA KOLAY GELİYOR..FUTBOL YÖNETİCİLİĞİ ZOR BİR İŞ..GERÇEKTEN EMEK İSTEYEN BİR İŞ..BEN EŞİME VE ÇOCUKLARIMADA TEŞEKKÜR EDİYORUM..ONLARDAN UZAK KALMAMA RAĞMEN BEN EN İYİ ŞEKİLDE DESTEKLEDİLER..

 

İSA=BUNDAN 4 YIL ÖNCE KLÜBÜMÜZDE HAİN SALDIRIYA UĞRAYAN MERHUM SEDAT KALAYCI VE İSMAİL KURT HOCALARIMIZ İÇİNDE BİR PROGRAMINIZ VARMI ?

TOLGA KURT=Öncelikle rahmetli hocalarımıza Allah rahmet diliyor,ailelerine Allah sabır versin diyorum..Bizde takım olarak klüp olarak bir program yaptık..Bu hafta oynıyacağımız Trabzon düzyurt maçına hocalarımız için bir dakikalık saygı duruşu,hocalarımızın anısına hürmeten bir pankartla çıkıcaklar..Ayrıca kollarına siyah bantla çıkıcaklar sahaya..

 

İSA=SON OLARAK BARIŞFM VE BAFRA55.NET DİNLEYENLERİ VE TAKİPÇİLERİNE NELER SÖYLEMEK İSTERSENİZ ?

TOLGA KURT=Hemşerilerime şunu söylemek istiyorum..Bafra belli yerlere gelmek için çok emekler veriliyor..Allah bizede bu spor alanında hizmet etmeyi nasip etti..Bizlerde elimizden geldiğince bu işi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz..Bizlere destek olsunlar..Bazen statta yalnız kalıyoruz..Herkesi tüm hemşerilerimi tüm bafraspora gönül verenleri maça bekliyoruz.En azından bu işi buraya kadar getirdik..Bu pazar gelsinler ordaki atmosferi görsünler..Hanım çocuk genç herkesi oraya bekliyoruz..25 Mart Pazar Saat 14.30 da oynayacağız maçımızı..Ayrıca tüm sporseverlerimiz ücretsiz olarak maçı izleyebilceklerdir..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum