Bafra Kızılay Şubesinden Huzurevi Sakinlerine Manevi destek

Bafra Kızılay Şubesinden Huzurevi Sakinlerine Manevi destek

18-24 Mart Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında Türk Kızılayı Bafra Şubesi Başkanı Osman Genç ve yönetimi Bafra 75. Yıl Huzurevi sakinliklerini ziyaret etti.

A+A-

Bafra 75. Yıl Huzurevini ziyaret eden Türk Kızılayı Bafra Şubesi Başkanı Osman Genç, yönetimi kurulu üyeleri, Kadın kolları ve Gençlik kolları ile birlikte huzurevinde ki yaşlılar ile hasbihal ederek beraberinde getirdikleri hediyeleri takdim etti. Kızılay gönüllüsü gençlerin kendilerini ziyaret etmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren huzurevi sakinleri gençlerle uzun uzun sohbet etti.

 

MORAL ZİYARETLERİ ÖNEMLİ

Türk Kızılayı’nın sadece maddi değil manevi anlamda da hizmetlerinin bulunduğunu ifade eden Başkan Osman Genç, “18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla bölgemizde bulunan huzurevi sakinlerini ziyaret ederek onların yanında olduğumuzu hissettirmek istedik. Ziyaretimizden burada ki büyüklerimiz çok mutlu oldu tabi ki bu mutluluğu onlarla paylaşmaktan dolayı bizde mutluyuz. Huzurevleri sakinlerinin ömürlerinin geri kalan kısmını sağlıklı ve rahat bir şekilde yaşamaları için devletimiz gereken tüm desteği verirken bizlerde Türk Kızılayı olarak neler yapabiliriz diye istişarelerimizi yaptık. Bizleri büyük fedakârlıklarla büyüterek, bugünlere hazırlayan büyüklerimize olan borcumuzu asla ödeyemeyiz. Yaşlılarımız yalnız bırakmayarak, daima onları ziyaret etmeliyiz ve manevi anlamda onlara destek olmalıyız. Bu ziyaretler onların moral ve motivasyonu açısından çok önem arz ediyor. Yaşlılar Haftası dolayısıyla bir kez daha bütün yaşlılarımıza sağlıklı ve huzurlu bir ömürler diliyorum.” Dedi.

Ziyarette Bafra 75. Yıl Huzurevi Müdürü Metlem Akar Akın ve personeli hazır bulundu.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.