BAFRA KAYMAKLI LOKUM EVİNE MUHTEŞEM AÇILIŞ

BAFRA KAYMAKLI LOKUM EVİNE MUHTEŞEM AÇILIŞ

Samsun’un Bafra İlçesinde Bafra Kaymaklı Lokum Evi altında bir işyeri açıldı.

A+A-


İşletmeciliğini Nezahat Şahin adlı girişimci bayan’ın 100.Yıl Bulvarı Hacınabi Mahallesi Özel Hasan Bayrakcı Diş Polikliniği yanında açtığı işyerinin açılışına muhteşem açılış yapıldı.

CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Atalay, Yakakent Belediye Başkanı Burhan Bayrakdar, CHP Samsun İl Başkan Yardımcısı Şevki Yılmaz, CHP Bafra İlçe Başkanı Eğitimci Nihat Oktay, Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yalçın Ak, İşadamı Kuyumcu Turgut Şahinol, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Bafra TSO Yönetimi, Bafra GİAD Başkanı Yavuz Muratoğlu, İkizpınar Beldesi Eski Başkanı Ufuk Saral ile çok sayıda davetlinin katıldığı Bafra Kaymaklı Lokum Evinin açılışında Bafra İlçe Müftüsü hayırlı olsun dilekleri ile bereket duası ettirdi.

CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Atalay,’’Bu güzel ve nezih işyerinin açılışı için davet edilmekten dolayı çok mutlu oldum. Bafra Kaymaklı Lokum Evinin Bafra ve Bölgemize hayırlı olmasını dilerken, işletmeci arkadaşımız Nezahat Şahin Hanımefendiye bol kazanç dilerim.’’dedi.

Bafra Kaymaklı Lokum Evi Sahibi Nezahat Şahin yaptığı açıklamada,’’Unutulmaya yüz tutmuş Bafra’ya özgü yöresel lezzetleri yeniden günümüze taşımak için bir şeyler yapmanın mücadelesini vermek istedim. Bu amaçla Bafra Kaymaklı Lokum Evi ismi altında bir işyeri açmaya karar verdim. Bunun nedeni ise Bayanların artık evinde oturup hep tüketici gözüyle değil, çalışıp, işyeri açıp üretici konumu ile gözüyle görülmesi gerektiğini savunuyorum. Ayrıca iş yerimde Bafra’nın geçmiş kültürü olan bitkisel örücülük (Zembil Örme)  çalışmaları da yapıyoruz. Biten Zembillerin içinde Bafra Kaymaklı Lokumu ile Nokulunu hediyelik olarak Yurt dışına ve Türkiye içine yollayanlar var. Bizleri manevi olarak ziyaret ederek gelen teşvik eden siz ve değerli hanımefendilere teşekkür ederim.

Açılımıza iştirak eden tüm dostlarımıza şükranlarımızı sunarım.’’diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.