TOK: “CADDE AVM'LER PRESTİJLİ PROJELERLE CANLANACAK”

TOK: “CADDE AVM'LER PRESTİJLİ PROJELERLE CANLANACAK”

Samsun’da eski alışveriş caddeleri İlkadım Belediyesi tarafından başlatılan prestijli cadde ve sokak düzenleme çalışmaları ile nefes alacak.

A+A-

Samsun kalbi hükmünde olan İlkadım ilçesinde esnaf gezisi yapan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Fatih Sultan Mehmet Caddesi esnaflarını ziyaret etti. Tok, "İnsana dokunan ve gönüllere değen projeler üretiyoruz" dedi.
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, sabahın ilk saatlerinde Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nde bulunan esnafları iş başında ziyaret etti. Cadde esnaflarını tek- tek ziyaret eden Başkan Tok vatandaşlar ile çay içerek bir süre sohbet etti. 2015 yılı İlkadım için yatırım yılı olduğuna vurgu yapan Başkan Tok, insan odaklı projelerin sırasıyla hayat bulacağını kaydetti.

YENİ PROJELERİN DE TEMELİ ATILACAK
Dün temelini atılan Derebahçe Sosyal Tesisi'nin bölge insanın ihtiyacına göre şekillendirildiğini anlatan Tok, “2015 yılını yatırım yılımız olarak ilan ettik. İlk projemizin temelini dün attık. Allah’ın izini ile 2015’te daha nice projelerimizin temellerini atacağız” diye konuştu.

CADDE ALIŞVERİŞLERİ CANLANACAK
Samsun ekonomisin temel aktörü olan esnafları düşünen belediyecilik icra ettiklerini belirten Başkan Erdoğan Tok, Prestijli Cadde ve Sokaklar Projesi kapsamında Samsun'un eski alış veriş caddeleri üzerine bir dizi çalışma başlattıklarını söyledi. İlk olarak Kuyumcular Caddesi üzerinde yol ve peyzaj çalışmalarının yapıldığını ifade eden Tok, "Vatandaşların alışverişlerini yoğun olarak yaptıklarını bu bölgelerde prestijli cadde ve sokak düzenleme çalışmalarımızı diğer ticaret merkezlerinde de yapmayı düşünüyoruz. Kuyumcular Caddesi İlkadım ilçemiz ve Samsunumuz için önemli bir alışveriş noktasıdır. Bu önemli merkezin alt yapı çalışmaları Büyükşehir Belediyemiz tarafından tamamlandı. Bizler de İlkadım Belediyesi olarak yol yapımı ve düzenleme çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Bu merkezi, prestijli bir alan haline getiriyoruz. İlk etap olarak granit taşı ile yol düzenleme çalışmasını tamamladık. İkinci etap olarak da esnaflarımızın dükkanlarının cephe çalışmaları ile beraber burası açık bir alışveriş merkezi haline gelecek. Daha sonra Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan Saathane Projesi ile bütünleştiği zaman tam bir merkez olacak” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.