BAFRA KAYMAKAMI HALİS ARSLAN'DAN ŞEHİT AİLESİNİN EVİNE TAZİYE ZİYARETİ

BAFRA KAYMAKAMI HALİS ARSLAN'DAN ŞEHİT AİLESİNİN EVİNE TAZİYE ZİYARETİ

Mardin'de görev yapan polis memuru Oktay Uçarın şehit düştüğü haberi Bafrayı yasa boğdu.

A+A-

Bafra Kaymakamı Halis Arslan ve beraberindeki daire müdürleri Mardin'de görev başındayken şehit düşen Oktay Uçar'ın evine giderek ailesine ve yakınlarına başsağlığında bulundular.

Kaymakam Halis Arslan Şehit babası İzzet Uçar'a başsağlığı dileklerini ileterek; bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan Oktay Uçar evladımıza yüce mevlamdan rahmet diliyorum. Siz değerli ailesine de sabırlar diliyorum. Bu acının son olmasını en kalbi duygularımla miletmek istiyorum dedi.

Bafra müftülüğü tarafından kuran-ı kerim okundu.

Şehit düşen Oktay Uçar'ın cenazesi 26.08.2015 tarihinde Perşembe günü hacınabi mahallesindeki evinden alınarak öğlen namazına mütaakip Mevlana camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Bafra Garnizon Şehitlik Karpistanlığıan defn edilecektir.

BAFRA KAYMAKAMI HALİS ARSLAN'DAN ŞEHİT AİLESİNİN EVİNE TAZİYE ZİYARETİBAFRA KAYMAKAMI HALİS ARSLAN'DAN ŞEHİT AİLESİNİN EVİNE TAZİYE ZİYARETİBAFRA KAYMAKAMI HALİS ARSLAN'DAN ŞEHİT AİLESİNİN EVİNE TAZİYE ZİYARETİBAFRA KAYMAKAMI HALİS ARSLAN'DAN ŞEHİT AİLESİNİN EVİNE TAZİYE ZİYARETİBAFRA KAYMAKAMI HALİS ARSLAN'DAN ŞEHİT AİLESİNİN EVİNE TAZİYE ZİYARETİ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.