BAFRA KAYMAKAMI HALİS ARSLAN’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

BAFRA KAYMAKAMI HALİS ARSLAN’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verildiği 24 Kasım gününü, 1981 yılından itibaren Öğretmenler Günü olarak kutlamaktayız.

A+A-

Dünyanın en kutsal mesleklerinden olan öğretmenlik, fedakarlık  isteyen saygın mesleklerin başındadır. Her zaman ve her şartlar altında bilginin üretilmesi, geliştirilmesi ve geleceğe aktarılması sürecinde çok önemli bir role sahip olmuştur. Dolayısıyla öğretmenlerimiz geçmişte olduğu gibi bugün de değişimin, gelişimin, daha ileri hedeflere doğru yürümenin anahtarı durumundadır.

Öğretmenlerimize; bilgili, çalışkan, vatanına bağlı, cesur bireyler yetiştirmek için üstlendikleri sorumlulukları bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada devam ettireceklerine yürekten inanıyor ve kendilerine duyulan bu güven ve inancın karşılığını layığı ile yerine getirdikleri için teşekkür ediyorum.

Bu vesile ile Başöğretmenimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ve ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi saygı ve rahmetle anar; tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlarım. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.