Bafra Kaymakamı Halis Arslan Ozan Mahallesinde Evi Yanan Aileyi Ziyaret Etti

Bafra Kaymakamı Halis Arslan Ozan Mahallesinde Evi Yanan Aileyi Ziyaret Etti

Bir hafta önce ilçe merkezine 25 kilometre mesafede bulunan Ozan Mahallesi’nde ikamet eden Yaşar Demir’in ailesiyle beraber kaldığı evde çıkan yangın sonucunda canlarını zor kurtarırlarken, evde maddi hasar meydana geldi.

A+A-

Bafra Kaymakamı Halis Arslan, İlçe Jandarma Komutanı Hakan Arıkan ve İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit ile Ozan mahallesine giderek evi yanan Demir ailesine geçmiş olsun dedi.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan, “ çıkan yangın sonucunda evini kaybeden Demir ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. İlk öncelikle ne yapılması gerekiyorsa gıda ve maddi yardımda bulunduk. Yapılan incelemeler sonucunda ne gerekiyorsa imece usulü ile Demir ailesine yardımlar yapılacaktır. Bu acının son olması diliyorum” dedi.

Evi yanan üç çocuk babası Yaşar Demir, “ bir hafta önce çıkan yangın sonucunda evim kül oldu.                      9 yaşında, 6 yaşında ve 25 günlük 3 çocuğum var. Evde 5 kişi kalıyorduk. Evimiz ocağımız her şeyimiz yandı, ayakkabılarımızı bile alamadık. Yangın gece geç saatlerde meydana geldi. Yoğun kar da vardı. Komşularımız çaba gösterdiler ama yangın rüzgarın da etkisiyle bir an da büyüdüğü için kendimizi dışarı zor attık. Çok kötü bir şey, Allah kimseye yaşatmasın. Çok mağdur durumdayız. Geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Kaymakamımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

evi-yanan-(4).jpgevi-yanan-(2).jpgevi-yanan-(1).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.