Bafra İŞKUR‘dan 2019 İstihdam Seferberliği Çalışmaları

Bafra İŞKUR‘dan 2019 İstihdam Seferberliği Çalışmaları

Bafra İŞKUR Hizmet Merkezi, 2019 yılı istihdam hedeflerinin gerçekleştirmek amacıyla iş piyasası ziyaretlerini arttırarak devam etmektedir.

A+A-

 Bu kapsamda Bafra ve Bağlı ilçeleri olan Alaçam, Ondokuzmayıs ve Yakakent’te yılsonuna kadar çalınmadık kapı bırakmayacak olan Bafra İŞKUR, İl Müdürü Haşim MEYDAN ve İl Müdür Yardımcısı Köksal KIR’ın katılımıyla Bafra Öğretmenevinde Mali Müşavirlerle düzenlenen bir kahvaltıda bir araya geldiler.

Toplantıda Samsun İŞKUR İl Müdürü Haşim MEYDAN; Samsun İŞKUR İl Müdürlüğü olarak Samsun’da istihdamı artırmak için işverenlerimize her konuda yardımcı olmaya hazırız. Katılımınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. İş yapmayı konuşmaktan daha çok seviyoruz. Ben ve bütün personelim Samsun’un emrindeyiz. Devletimiz tarafından verilen teşviklerin tüm işverenler tarafından faydalandırılması için mücadele ediyoruz. İstihdamı arttırıcı Her türlü işbirliğine hazırız. Sizlerden mükelleflerinize devletimiz tarafından verilen teşviklerin aktarılmasını bekliyoruz. Bafra Hizmet Merkezi Müdürlüğümüz ile Mali Müşavirlerimizle olan işbirliği çalışmalarından memnunum. 2019 İstihdam Seferberliği ile yeni teşviklerin iş gücü piyasasına bir canlılık getireceğine inanıyoruz. Bu teşvik ve destekleri Bafra ve bağlı ilçelerinde bulunan tüm işletmelere duyurmak ve faydalandırmak amacıyla İş ve Meslek Danışmanlarımız sahada faaliyetlerini sürdürmekle beraber, İstihdama doğrudan etki edecek firmalarla bizzat bizler ziyaretlere katılmaktayız. Bu konuda tüm işverenlerimizin destek ve teşviklerden faydalanması için İŞKUR’a bekliyoruz.

Toplantı İŞKUR Hizmet Merkezi İş ve Meslek Danışmanı Erdem GÖKDUMAN tarafından yapılan 2019 İstihdam Teşvikleri ve İŞKUR destekleri sunumunun ardından soru- cevap şeklinde devam etti. Toplantıya Samsun İŞKUR İl Müdürü Haşim MEYDAN, İl Müdür Yardımcısı Köksal KIR, Bafra Hizmet Merkezi Müdürü Yakup ERGENLİK, Mali Müşavirler Odası Bafra Temsilcisi Eyüp AYDIN, Yönetim Kurulu üyeleri ile Bafra’nın sayılı Mali Müşavir ve muhasebecileri katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.