Bafra İlçe Heyetinden Kuşluğan Köyü’ne Ziyaret

Bafra İlçe Heyetinden Kuşluğan Köyü’ne Ziyaret

Özel Haber - Ali Keskin / Bafra55.net / Bafra İlçe Heyeti Cuma Namazı için Kuşluğan Köyü Merkez Camiinde toplandı.

A+A-

Bafra İlçe Heyeti Cuma Namazı için Kuşluğan Köyü Merkez Camiinde toplandı. Cuma Namazı sonrasında İlçe Heyetini kendi evinde misafir eden Kuşluğan Köyü muhtarı Kaşif Ünlü, köyün geçim kaynakları ve ihtiyaçları ile ilgili bilgiler verdi. Köy ziyaretinde köylülerle bir süre sohbet eden Kaymakam Türkel, burada yaptığı konuşmada köylere ziyaretleri sıklaştırarak devletin sıcak elini uzatıp sorunlarla her zaman ilgileneceklerini söyledi.

Muhtarın ve köylünün sorunlarını dinleyen Kaymakam Türkel, ’’Biz Bafra’da göreve başlayalı bir yıl oldu. Bu süre zarfında özellikle işlerin yoğun olmadığı, bağ bahçe işlerinin tarımın az olduğu zamanlarda daire amirlerimizle mahallelerimizi geziyoruz, Hem Cuma Namazımızı Nida ediyoruz hem de köylülerimizle mahallelerimizde ki vatandaşlarımızla, muhtarlarımızla sohbet ediyoruz. Bugünde Kuşlağan Mahallemizde bir araya geldik Vatandaşımızı dinledik, Muhtarımızı dinledik ve Cuma Namazımızı Nida ettik, inşallah bu ziyaretlerimiz devam edecek ’’ dedi.

Konuyla alakalı konuşmasını yapan Samsun AK Parti Milletvekili Orhan Kırcalı’’ Bugün Kuşlağan Mahallesinde idik. Burada vatandaşlarımızla buluşup sorunlarını ve dertlerini dinleyerek gerekli notlarımızı aldık. Bizde bu sorunları partimizin gerekli organlarına ileteceğiz. Her zaman halkın içindeyiz ve halkın içinde olmaya devam edeceğiz, onların dertlerine derman olmaya çalışıyoruz, bu dertlerin bir kısmı olur bir kısmı olmaz ama biz elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz ’’dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’in yaptığı konuşmada ’’Böyle ziyaretlerde istenilen her şey yapılamayabilir ama iç içe, el ele verip beraber olduğumuzda toplama moral bir birimize de moral vermiş oluruz.  Ve bu köy ziyeretlerimizi imkan buldukça her Cuma günü yapmaya devam edeceğiz ’’dedi.

Bafra İlçe Heyetinde Samsun AK Parti Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra İlçe Jandarma Komutanı, Jandarma Yüzbaşı Yusuf Karadeniz, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Demirci, Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar ve kurum müdürleri yer aldı. 

bafra-kuslugan-koyu-2.jpgbafra-kusluhan-koyu-3.jpgbafra-kusluhan-koyu-4.jpgbafra-kusluhan-koyu-5.jpgbafra-kusluhan-koyu-6.jpgbafra-kusluhan-koyu-7.jpgbafra-kusluhan-koyu-8.jpgbafra-kusluhan-koyu-9.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.