Bafra İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden göğüs kabartan başarı.

Bafra İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden göğüs kabartan başarı.

Bafra55.net/ Sağlık Alanında Eğitim Öğretim yapan ilçemizin tek ve ilimizin en başarılı eğitim kurumlarından olan Bafra İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden göğüs kabartan başarı.

A+A-

Sağlık Alanında Eğitim Öğretim yapan ilçemizin tek ve ilimizin en başarılı eğitim kurumlarından olan Bafra İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden göğüs kabartan başarı.

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitimi Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen kitap okuma yarışması il finali İlkadım Sema-Cengiz Büberci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapıldı.

17 ilçede ilk 3 dereceye giren öğrencilerin yarıştığı il finali yarışmasında Bafra İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi örencilerinden Gizem SOY il 1., Sema HAS il 3. ve Serenay KORKMAZ il 4. olarak büyük bir başarıya imza atmışlardır. İlde il 3 öğrencinin Ankara'da yapılacak Türkiye finali yarışmasında Samsun ilini temsil edecek öğrencilerimize başarılar dilerken, okulun yönetici ve öğretmenlerini tebrik ederiz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.