Bafra Huzurevi'nde Anneler Günü Kutlandı

Bafra Huzurevi'nde Anneler Günü Kutlandı

Bafra Kaymakamı Ali Katırcı eşi Hacer Katırcı 13 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla Bafra 75. Yıl Huzurevi Sakinlerinin anneleriyle bir araya gelerek onları unutmadılar

A+A-

 

13 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen ziyarete Bafra Kaymakamı Ali Katırcı eşi Hacer Katırcı, Bafra Jandarma Komutanı Binbaşı Serdal Şahin ve eşi, Bafra Kaymakamlığı Özel Kalem Müdürü Necmettin Özel ve eşi, Bafra Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma vakfı Müdürü Hasan İrer, Daire Müdürleri ve eşleri katıldı.

Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ve eşi Hacer Katırcı Bafra 75. Yıl Huzurevinde kalan annelere kırmızı ve beyaz gül vererek anneler gününü kutladılar. 

Aynı zamanda Anneler Gününe özel üzerinde "Anneler Gününüz Kutlu Olsun" yazılı yaş pasta katılımcılar ve Huzurevi anneleri tarafaından kesildi.

75. Yıl Huzur evi anneleri Kaymakam ve diğer heyetin yapmış oldukların ziyaretten oldukça mutlu olduklarını dile getirdiler.

Kaymakam Ali Katırcı “Yarın bilindiği Üzere anneler günü, Tüm annelerimizin anneleri gününü en yürekten dileklerimiz ile kutlarız. Bafra 75. Yıl Huzur evindeki annelerimizi ziyaret ederek kendilerine, kendileri gibi birer gül hediye ettik. Yanına ise çam çobanı, çoban aramağını küçük bir hediyemiz oldu. Annelerimizin hakkı kesinlikle ödenmez, ödeyemeyiz. Cennet annelerimizin ayaklarının altındadır. Tüm annelerimizin ellerinden öper, sağlık ve esenlikler dilerim” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.