Bafra Görme Engellilerde Parti Ziyaretleri

Bafra Görme Engellilerde Parti Ziyaretleri

Samsun’un Bafra İlçesinde Bafra Görme Engelliler Derneği CHP Bafra İlçe Başkanlığı ve İyi Parti Bafra İlçe Başkanlığına nezaket ziyaretinde bulundular.

A+A-

Bafra Görme Engelliler dernek Başkanı Mustafa Kaplan ve Yönetim Kurulundaki Üyeleriyle birlikte CHP Bafra İlçe başkanı Vahit Perçin ile Yönetim Kurulunu ve İyi Parti Bafra İlçe Başkanı Zafer Bektaş’ı İlçe Başkanlıklarında ziyaret ederek Bafra Görme Engelliler Derneğinin yeni Yönetim Kurulundaki arkadaşlarını tanıtmak amacıyla nezaket ziyaretlerinde bulundular.
Ziyarette, Bafra Görme Engelliler Başkanı Mustafa Kaplan,  Cumhuriyet Halk Partisi İlçe başkanı Vahit Perçin ve İyi Parti İlçe başkanı Zafer Bektaş’a sizlerden öncelikle bizleri iyi temsil edecek bir arkadaşımızı mutlaka Bafra Belediye Meclisine almanızı talep ediyoruz. Orada eğer bizden bir arkadaşımız olursa dertlerimizi ve sıkıntılarımızı sizlere daha iyi bir şekilde yansıtır. 
Kaplan, en büyük eksikliğimiz ise şu an derneğimizin tüm masrafları Görme Engelliler Derneğini oluşturan 7 arkadaşımızın omuzları üstünde. Kirasında tutunda telefon, elektrik ve suyuna kadar faturalarını yönetimimdeki değerli arkadaşlarımızın fedakârlığıyla ödüyoruz. Eğer İlçemizde ne kadar Görme Engelli arkadaşımız varsa onlara ulaşıp üye sayımızı arttırmak ve böyle bir derneği varlığından onlara haberdar etmek istiyoruz. Ama bir türlü onlara ulaşamıyoruz, onlara ulaşmak için başta mahalle muhtarlardan yetkililerden ve sizlerden bu konuda yardımcı olmanızı istiyorum. Ülkemiz ’in değişik yerlerinde Belediye Görme engelliler için bir yer tahsil ediyor ve o yerin gelirlerine hiç karışmadan onlara veriyorlar, onlarda böyle ayakta durmaya çalışıyorlar. Keşke İlçemizde böyle bir şey olsa da bizde hiç kimseye yük olmadan hayatımızı sürdürmek olurdu dedi.

CHP İlçe Başkanı Vahit Perçin ve İyi Parti İlçe Başkanı Zafer Bektaş ise ziyaretten memnun olduklarını dile getirirken, sıkıntılarınızı iyi biliyoruz. Ama biliyorsunuz ki şu an iktidar partisi değiliz. Ama elimizden ne geliyorsa sizler için her zaman yapmaya hazırız. Bizden talip ettiniz Bafra Belediyesi Meclis’inde Engelli bir arkadaşınız olması açısında hiçbir sıkıntı olmaz, hatta menün oluruz. Siz yeter ki Engelliler olarak arkadaşınız belirleyin yeter. Bundan sonra ne sıkıntınız varsa ve elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız ve yanınızda her zaman olmaya da devam edeceğiz diyerek sözlerini tamamladı.

HABER:Ebu Bekir Yılmaz

bafra-gorme-engellilerde-parti-ziyaretleri--iyi-parti.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.