BAFRA GÖRME ENGELLİLER DERNEĞİ' NDEN İLK İCRAAT

BAFRA GÖRME ENGELLİLER DERNEĞİ' NDEN İLK İCRAAT

Bafra Görme Engelliler Derneği' nin Olağan Genel Kurulu' nun gerçekleşmesinin hemen ardından; görevi devralan Başkan Mustafa Kaplan çalışmalara başladı.

A+A-

Basın' dan Sorumlu Fatih Uyanık konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklama şöyle:

 " Başkanlık yarışını kazanmasının ardından, hızla görme engelliler için çalışmalarını başlatan derneğimizin yeni başkanı Mustafa  Kaplan, görme engellilere büyük kolaylık sağladı.

Seçimin ardından üyelerin sorunlarına kulak veren Kaplan, Engelli Koordinasyon Merkezi bünyesindeki aracı kullanamadıklarını, bu yüzden mağduriyet yaşadıklarını öğrenir öğrenmez harekete geçti.

 Bu bağlamda; Bafra Belediyesi ile görüşmeler yürüten Kaplan, yaklaşık bir yıl önce eski Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin tarafından açılışı gerçekleştirilen; Bafra Engelli Koordinasyon Merkezi bünyesinde bulunan engelli aracının, görme engellilerin hizmetine sunulmasını istedi. "

 Bu talebe olumlu yanıt alan Bafra Görme Engeliler Derneği Başkanı Mustafa Kaplan ise şöyle dedi:

 “ Artık Bafra ilçemizde engelliler için hizmete alınan Engelli Aracını çok şükür Görme Engelli kardeşlerimiz de kullanabilecek.

 Biliyorsunuz, seçimimizi daha yeni yaptık. Ancak yeni eski fark etmez deyip kolları sıvadık.

Bu aracı kullanamamak kardeşlerimiz için bir eksiklikti.. Çok şükür görüşmelerimiz olumlu sonuç verdi. Bizlere bu kolaylığı gösteren tüm belediye personeline teşekkürü bir borç bilirim.”

Bu gelişmeler dernek camiasında da büyük bir sevinçle karşılandı. Dernek üyeleri Başkan Kaplan’a teşekkür ederek görevinde başarılar diledi.

Haber: Oktay ZERRİN- Bafra

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.