BAFRA FEN LİSESİ' NDE ALMANCA-İNGİLİZCE ETKİNLİKLERİ

BAFRA FEN LİSESİ' NDE ALMANCA-İNGİLİZCE ETKİNLİKLERİ

Bafra Fen Lisesi Almanca ve İngilizce öğretmenlerinin rehberliğinde, 9.,10. ve 11. sınıf öğrencileri " “Yabancı Dil Almanca-İngilizce Etkinlik Programı ” hazırlayıp sundular.

A+A-

KARNE ALMADAN OKUL BİTMEZ

Öğrenciler öğrendikleri iki yabancı dil olan Almanca ve  İngilizce dillerinde bireysel olarak ve sınıf bütünlüğünde şiirler okuyup  şarkılar söylediler.

Bu sayede bir yandan yabancı dil becerilerini uygulama ve geliştirme fırsatı bulurken, diğer yandan  eğlenmeye ve eğlendirmeye çalıştılar.

Okul Müdürü Kadir ALBAYRAK " Programımızı organize eden, katılımlarıyla bizleri onurlandıran tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız. dedi.

bafra-fen-lisesi-nde-almanca-ingilizce-etkinlikleri.jpgbafra-fen-lisesi-nde-almanca-ingilizce-etkinlikleri-001.jpgbafra-fen-lisesi-nde-almanca-ingilizce-etkinlikleri-002.jpgbafra-fen-lisesi-nde-almanca-ingilizce-etkinlikleri-003.jpgbafra-fen-lisesi-nde-almanca-ingilizce-etkinlikleri-004.jpgbafra-fen-lisesi-nde-almanca-ingilizce-etkinlikleri-005.jpgbafra-fen-lisesi-nde-almanca-ingilizce-etkinlikleri-006.jpgbafra-fen-lisesi-nde-almanca-ingilizce-etkinlikleri-007.jpg

Oktay ZERRİN- Bafra

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.