BAFRA ELİFLİ ÇİLEĞİ TEZGAHLAR DA YERİNİ ALMAYA BAŞLADI

BAFRA ELİFLİ ÇİLEĞİ TEZGAHLAR DA YERİNİ ALMAYA BAŞLADI

Samsun un Bafra İlçesinde havaların ısınmasıyla birlikte Elifli Çileği tezgahları süslemeye başladı.

A+A-

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Bafra Elifli Çileğinde satışlara başlandı.Tadı,kokusu ve görüntüsü ile insanları mes eden Organik Elifli Çilekleri tezgahlardaki yerini almaya başladı.
Bahar ve Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Elifli Köyünde yetişen Organik Elifli Çileğinde satışlara başlandı.

Tadı,Kokusu ve görüntüsü ile  tezgahlardaki yerini almaya başladı. Bafra Elifli Köyü üreticilerin ürettiği çileklerin tezgahlardaki kilosu 5tl ile 7tl  arasında değişen fiyatlarla sofralara lezzet katıyor. Özellikle Elifli köyünde üreticiliği yapan köylülerin  önemli geçim kaynakları arasında olan Organik Elifli Çileği, yaz ayları boyunca vatandaşların evlerine konuk olacak.Geçen yıl malesef hava şartlarının yağmurlu olmasın dan dolayı Çileklerimiz bol değildi ve pahalıydı. Vatandaş bu yüzden Çileğe hasret kalmıştı.Bu sene ise şimdiye kadar hava şartlarından herhangi bir sorun yaşamadık.İnşallah böyle bol güneşli giderse vatandaşlar hem bol hemde ucuz şekilde Organik Elifli Çileklerini tüketecekler. 9 aylık sürecin ardından ürünlerini pazarda sergilemeye başlayan Elifli Köyü çilek üreticileri bu yıl elde ettikleri üründen şimdiye kadar memnun olduklarını dile getirdiler.

Bafra da tezgahın da satış yapan Oğuz Şen, “Organik Elifli çileğimizi tezgahamıza koyduğumuz andan itibaren büyük rağbet görmeye başladı. Çileğimiz çok tatlı ve lezizdir. Bu yüzden çileklerimizi özenle yetiştiren Üreticilerinden alıp,vatandaşlarımızın sofralara sunuyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.