Bafra Eğitim-Bir-Sen; Yetkili Sendika Oldu

Eğitim-Bir-Sen Bafra İlçe Başkanı Hamdi Yıldız; Öğretmenevinde düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

A+A-

Eğitim-Bir-Sen Bafra İlçe Başkanı Hamdi Yıldız’ın yaptığı açıklamada,''
 
Selam olsun “Bir çiçekle bahar mı olur? Diyenlere inat “Her bahar bir çiçekle başlar.” düsturu ile yıllardır yılmadan mücadele edenlere,
 
Selam olsun “Kim demiş her şeyin bitişi bir ölüm destanlar yayılır mezarımızdan.” diyen merhum Akif inan abimizin sözünü doğrulayanlara,
 
Selam Olsun Bafra’da Samsun’da gece gündüz demeden yılmadan usanmadan çalışan ve yetkiyi alan teşkilatlarımıza.
 
Değerli basın mensubu arkadaşlarımız bugün Bafra için tarihi günlerden birine şahitlik etmekteyiz.
 
Öncelikle davetimize icabet eden ve kutlu yürüyüşümüzde sesimizi her an duyuran sizlere teşekkür ediyoruz.
 
Ardından bugün gerçekleştirdiğimiz basın toplantısının sebebinin oluşmasında katkısı olan bu güne gelinceye kadar başkanlık görevlerini üstlenen ve onlarla birlikte gecesini gündüzüne katarak çalışan Recep Oy ağabeyimize, Hasan Tanrısever hocamıza, Ali Ak kardeşimize ve yönetimlerinde görev alan birbirlerinden değerli dava arkadaşlarımıza ve benimle birlikte 4 yıldır yol yürüyen yönetim Kurulundaki kıymetli kardeşlerime, okullarımızda işyeri ve okul temsilcisi arkadaşlarımıza ve bu yıl sendikamıza üye olarak Bafra’da ilk defa yetkili sendika olmamıza katkı sağlayan muhterem hanımefendi üyelerimize öğretmenlik mesleğinin zirvesinde olan ağabeylerimize göreve yeni başlayan genç kardeşlerimize hülasa 822 tane yüreği milletine hizmet aşkıyla yanıp tutuşan iyi insanlar hareketinin içinde yer alan kıymetli üyelerimize bize inandıkları ve güvendikleri için şükranlarımızı sunuyor bütün arkadaşlarımı en kalbi duygularım ile hürmet ve muhabbet ile selamlıyorum.
 
Değerli arkadaşlar Eğitim Bir sen Bafra Temsilciliği olarak 2014-2015 eğitim öğretim yılı için hedef koyduğumuz yetkili olma çalışmalarında Sendikamız 822 üye sayısıyla bize en yakın sendika tes'e 61 fark atarak yetkili olmuştur. Aynı zamanda Samsun il genelinde de 910 fark ile yaklaşık 6300 üye sayısı ile il genelinde de ilk defa yetkili olmuştur.
Bu sayılar omuzlarımızdaki sorumluluğumuzun daha da arttığının bir göstergesidir. Bunun bilincinde ve farkındayız. Bize verdiğiniz desteklerin gereğini her zaman yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Kurulduğumuz günden bugüne yaklaşımlarımız her zaman "Kavga Zemininde sendikacılık yerine rekabet zemininde hizmet üretme" olmuştur. Bugün Bafra'da Samsun'da Türkiye'de yetkili olduysak bu sadece üye kazanma değil insan kazanma dost kazanma, iyi insanlar topluluğunun halkasını genişletme amacıyla yapılan çalışmaların bereketi ile olmuştur. Bizler çalışmalarımıza aynı minvalde devam edeceğiz.
 
Bir arkadaşımızın güvenini kazanmak yüreğinde yer etmek binlerce üye yapmaktan daha eftaldir anlayışı ile çalışıyor sendikamızı güçlendiriyoruz. Bugüne kadar Sendikamıza üye olan, bir şekilde sendikamızdan istifa ederek başka bir sendikaya geçen kardeşlerimize bizim önceliğimiz öğretmenliğimiz ve dostluğumuz, muhabbetimizdir diyor tüm dostlarımıza kapımızın ve gönlümüzün  açık olduğunu ifade etmek isityorum.
 
Bu yıl yapılan sendika üye çalışmalarında herhangi bir sendikaya üye olarak örgütlü mücadelenin içerisinde yer alan arkadaşlarımızı tebrik ediyor. İlçemizde toplam 2153 eğitim çalışanından hiçbir sendikaya üye olmayan 241 arkadaşımıza gönlümüzün ve sendikamızın kapılarının sonuna kadar açık olduğunu en kısa zamanda kendilerini aramızda görmek istediğimizi ifade etmek istiyorum.
 
Katılımlarınızdan ötürü tekrar teşekkür ediyor, Bafra’mızda ki tüm eğitim çalışanlarını en kalbi duygularım ile hürmet ve muhabbet ile selamlıyorum.'' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.