Bafra Düğün, Kına ve Sünnet Organizasyonundan Muhteşem Sünnet Düğünü

Bafra Düğün, Kına ve Sünnet Organizasyonundan Muhteşem Sünnet Düğünü

Samsun’un Bafra İlçesi Bafra Düğün, Kına ve Sünnet organizasyonundan Ramazan ayında muhteşem sünnet düğünü düzenledi.

A+A-

Sünnet düğünü Bafra Davet ve Toplantı Merkezi – Gardenya Düğün Salonunda gerçekleşti. Bafra Düğün, Kına ve Sünnet organizasyonunun düzenlediği Sünnet düğününde Palyaçolar, Yeni Çeriler çocuklarla oynayarak eğlenceli dakikalar geçirdi.

Bafra Düğün, Kına ve Sünnet organizasyon sahibi Erol Korkmaz sünnet düğününde şu sözleri dile getirdi,” Öncelikle Sünnet Düğünü Ailesi Rabia Gökmen ve Salih Gökmene mutluluklar diliyor. Sünnet Çocuğu Yiğit Ere Gökmene hayırlı olsun diliyorum. Bu organizasyonda bizimle bu güzel günde beraber oldukları için en içten dileklerimi temenni ediyorum. Bu Güzel Gecede, sizlerle birlikte olmaktan gurur duyuyoruz.” Dedi.

Ardından sünnet düğünü eğlenceli dakikalarla sona erdi.

bafra-dugun,-kina-ve-sunnet-organizasyonundan-muhtesem-sunnet-dugunu--3.jpgbafra-dugun,-kina-ve-sunnet-organizasyonundan-muhtesem-sunnet-dugunu--1.jpgbafra-dugun,-kina-ve-sunnet-organizasyonundan-muhtesem-sunnet-dugunu--2.jpgbafra-dugun,-kina-ve-sunnet-organizasyonundan-muhtesem-sunnet-dugunu--4.jpgbafra-dugun,-kina-ve-sunnet-organizasyonundan-muhtesem-sunnet-dugunu--5.jpgbafra-dugun,-kina-ve-sunnet-organizasyonundan-muhtesem-sunnet-dugunu--6.jpgbafra-dugun,-kina-ve-sunnet-organizasyonundan-muhtesem-sunnet-dugunu--7.jpgbafra-dugun,-kina-ve-sunnet-organizasyonundan-muhtesem-sunnet-dugunu--8.jpg

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.