Bafra Diyanet-Sen`den kaynaşma yemeği

Bafra Diyanet-Sen`den kaynaşma yemeği

Diyanet-Sen Bafra Şubesi Cami ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Bafra Öğretmenevi`nde kaynaşma yemeği tertipledi.

A+A-

Diyanet-Sen`in programına Bafra Kaymakamı HAlis Arslan, Samsun Milletvekili ve Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AKP Samsun 6. sıra milletvekili adayı Av. Orhan Kırcalı, eski milletvekillerinden Musa Uzunkaya, Bafra Müftüsü İsmail Çiçek, Diyanet-Sen Samsun 1 Nolu Şube Başkanı Nevzat Oy, Müftülük Şube Müdürü Şafak Çatal,AKP Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Dursun katıldı. 

Programın sunumunu yapan Hilmi Bayrak Camii İmamı Duran Topçu, protokolü ve misafirleri selamladıktan sonra kuran tilaveti için Hafız Cihan Kodal`ı kürsüye davet etti. 

Kuran tilavetinden sonra kürsüye Diyanet-Sen Bafra Şubesi Başkanı Ali Şimşek davet edildi. Ali Şimşek günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirdikten sonra katılan herkese teşekkür ederek kürsüden ayrıldı. 

Program Diyanet-Sen Samsun 1 Nolu Şube Başkanı Nevzat Oy`un konuşması ile devam etti. Diyanet-Sen üyelerinin konuşmalarından sonra sırasıyla AKP Samsun 6. Sıra Milletvekili Adayı Av. Orhan Kırcalı söz aldı. Orhan Kırcalı`nın akabinin de Samsun AKP Milletvekili ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan söz aldı. 

Milletvekili adaylarının konuşmalarının ardından Çiğdem Karaaslan`a Diyenet-Sen Bafra Şubesi Hanımlar Komisyonu Başkanı Hacer Yanık, Av. Orhan Kırcalı`ya Diyanet-Sen Bafra Şubesi Başkanı Ali Şimşek, Bafra İlçe Müftüsü İsmail Çiçek`e Diyanet-Sen Samsun 1 Nolu Şube Başkanı Nevzat Oy tarafından plaket takdim edildi. 

Program eski Milletvekili ve Müftü olan Musa Uzunkaya`nın yemek duası ile son buldu. ali-simsek.jpgcigdem-karaaslan.jpgcigdem-karaaslan-plaket.jpgdiyanet-sen.jpgorhan-kircali-plaket.jpgprotokol.jpgdiyanet-sen-2.jpgnevzat-oy.jpgismail-cicek-plaket.jpgorhan-kircali-010.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.