Bafra Devlet Hastanesi’nde Yangın tatbikat

Bafra Devlet Hastanesi’nde Yangın tatbikat

Bafra ilçe Devlet Hastanesi’nde yangın tatbikatı yapıldı.

A+A-

Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), Samsun Büyükşehir İtfaiye Ekibi ile ortaklaşa Bafra Devlet Hastanesi’nde yangın tatbikatı yaptı. Tatbikatta konuşan Samsun Büyükşehir Bafra İtfaiye grup amiri Yaşar Taşçı, hastane personeline yangın sırasında ne yapılmalı, yangın nasıl söndürülmeli ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından Bafra Devlet Hastanesi çalışanlarına yönelik yangın ve yangına müdahale şekilleri, acil durumlarda bina tahliyesiyle kurtarmaya yönelik eğitim verildi. Teorik ve pratik eğitimlerde yangın tüpüne ve yangına müdahale şekilleri gösterildi.
Daha sonra senaryo gereği sirenle birlikte hastane personeli çalıştıkları birimden hastane bahçesine tahliyesi sağlandı. Bu esnada odalarda yangın anında mahsur kalan bir personel, itfaiye aracının kurduğu merdivenle kurtarıldı.

Tatbikat sonrası konuşan Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet Abdurrahman İsmailoğlu, tatbikata katılan itfaiye ekibine, Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) ekibine ve tatbikata katılan personele teşekkür etti.

bafra-devlet-hastanesinde-yangin-tatbikati-2.jpgbafra-devlet-hastanesinde-yangin-tatbikati.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.