Bafra CHP İlçe Yönetiminde Yeni İlçe Emniyet Müdürüne Ziyaret

Bafra CHP İlçe Yönetiminde Yeni İlçe Emniyet Müdürüne Ziyaret

Samsun'un Bafra İlçesi Bafra CHP İlçe Başkanı Vahit Perçin, Kadın Kolu Başkanı Leyla Demir,Gençlik Kolu Başkanı Çağdaş Kurt ve Yönetim kurulu göreve yeni atanan

A+A-

Bafra İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan'ı  makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyaretten memnun olduğunu dile getiren yeni  İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan bu nazik davranışınızdan dolayı  öncelikle başta Bafra CHP İlçe Başkanı Vahit Perçin ve Yönetimine teşekkür etti. İnşallah İlçemizin daha güvenliği için birlik ve beraberlik içinde olarak bizlere yardımcı olarak ilçemizdeki olayları aza indireceğiz. Buraya geldiğim ilk gündem beri İlçe teşkilatımızda görev yapan polis memurlarımızın hepsi görevinin bilincinde,iyi bir ekibimiz var. Seçim zamanlarında tüm siyaset partileriyle istişare  yaparak  çalışacağız. Gökdoğan, burada hep beraber güven için de olaysız aylar ve günler geçiririz dedi.
Bafra CHP İlçe Başkanı Vahit Perçin ise ;öncelikle  ilçemize yönetim kurulu adına hoş geldiniz, şimdiye kadar ilçemizde görev yapan İlçe Emniyet Müdürlerimizle yakın temas içinde bulunduk. İlçemiz 150 bin nüfusa sahip,inşallah burada değerli Emniyet Personeliyle birlik beraberlik içinde olacağız. Onlar nasıl askerlerimiz güvenliğimizi sağlıyorlarsa Polis teşkilatımızda aynı görevi laikiyle yerine getiriyor. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.