Bafra bir futbol kulübü daha kazandı

Bafra bir futbol kulübü daha kazandı

Bafra 1453 Fetih Spor Kulübü yönetimi bir araya gelerek yeni kurdukları kulüp hakkında bilgiler verdi.

A+A-

Samsun amatör liginde mücadele edecek olan spor kulübümüz; Murat Özdemir, Berati Kara,  Oktay Dülgaroğlu, Namık AK, Samet Civan, Kazım Sayyar, Cem Dere, Ali Türkmen, İsa Köprü ve Safa Edis yönetimi ile BAFRA 1453 FETİH SPOR KULÜBÜ 27.10.2016 Tarihinde kuruldu. 2016/2017 sezonu için gerekli açıklamalarda bulunan basın sözcüsü Murat Özdemir kulübün kuruluşu ve amaçları hakkında şunları söyledi. Şu anda yeni kurulan bir kulübüz, hedefleri ve amaçları olan Bafra`da öncelikle futbol daha sonraki yıllarda ise diğer branşlarda sporcu kazandırarak ve takımımızı en üst liglere taşımak için bizlerde yönetimimiz ve oyuncu kardeşlerimizle elimizi taşın altına koyduk. Bafra halkının da yanımızda olup yalnız bırakmayacaklarına Bafra 1453 Fetih Spor Kulübü yönetimi olarak inanıyoruz.

Takım antrenörü BERATİ KARA ise; gerek yönetimimiz ile gerekse oluşturacağımız oyuncu kardeşlerimizin ellerinden geleni yapacaklarına ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. U19 ve A Takım ligine katılarak sezonumuzun başlangıcını yaparak gelecek sezona yaz futbol okulları dâhilinde U13,U15 ve U17 yas grupları çocuklarımızın da Spor hizmetleri futbol adına verilecektir. Diğer branşlarda ise önümüzdeki yıllarda çalışmalar yapılacaktır. Hangi yaş grubu olursa olsun hedefimiz her zaman şampiyonluk olacaktır. Kulübümüz ve Bafralılar adına güzel bir sezon Bafra 1453 Fetih Spor Kulübü olarak iyi futbol müsabakaları seyrettireceğimize inanıyoruz ve Taraftar desteğini bekliyoruz. Süper Amatör ligde mücadele eden 1930 Bafraspor`a Hacınabi Spor, Kızılırmak Spor, Bafra Gençlik Hizmetleri Spor, Mevlana spor ve Dededağspor kulüplerimize de kendi liglerinde başarılar dileriz.

     Son olarak ise "EĞER BİR YOLDA İLERLİYORSAN ETRAFINDAKİLERE KULAKLARINI TIKA VE YOLUNA DEVAM ET " diyerek bu sene ve her sene üst liglere diyerek sözlerini bitirdi.

   Her şey BAFRA İÇİN el ele.

1-253.jpg2-235.jpg

                               

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum