Bafra Bem-Bir-Sen’de Devir Teslim Töreni Gerçekleşti

Bafra Bem-Bir-Sen’de Devir Teslim Töreni Gerçekleşti

Samsun'un Bafra ilçesinde Bem-Bir-Sen ilçe Başkanı Devir teslim töreni gerçekleşti.

A+A-

Devir teslim töreni Bafra Öğretmen evinde gerçekleşti. Eski Bem-Bir-Sen Başkanı Öztürk Doğutaş devir teslim töreni konuşmasında: Yaklaşık 10 sene Bem-Bir-Sen ilçe başkanlığında görev yapıyorum. Bu 10 yıllık serüvende birçok işe imza attık. Ekibimizle beraber birçok güzel işe el attık iyisiyle kötüsüyle 10 yıllı doldurduk. Bugün burada Taşıdığımız Bayrağı gururlu bir şekilde Alı şimşek beyefendiye teslim ediyorum.

Doğutaşın konuşmasının ardından Yeni Bem-Bir-Sen Başkanı Ali Şimşek konuşmasını yaptı.

Şimşek konuşmasında; Sayın Belediye Başkanım, Bem-Bir-Sen genel Başkan Yardımcım, Bem-Bir-Sen İl Başkanım, Belediye Başkanım ve yönetim kurulu, Bafra başkanlarım, Bem-Bir-Sen üye arkadaşlarım, Basınımızın güzide mensupları Bem-Bir-Sen olarak düzenlediğimiz birlik beraberlik ve kaynaşma yemeğine hoş geldiniz şeref verdiniz. Demokratik ve Sosyal Hukuk Devleti Demokrasi, her şeyi devletten bekleme anlayışı yerine, hukuk dâhilinde haklarını arayarak, bilinçli örgütlenmeyi gerektiriyor. Bem-Bir-Sen 1994 yilinda kurulmuştur. Türkiye'nin en büyük emek hareketi olarak varlık nedenimizi; Bütün kamu görevlilerini, emeğin ve ekmeğin değerini bilen herkesi davasına ortak eden, yan yana duran, kol kola giren, bereket ve heybeti oluşturan, ülkeyi ve dünyayı dönüştüren ve 1 milyonu aşkın üyesiyle en büyük sivil toplum örgütü olan  Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı bir sendikayız. Burada bir gerçeğin altını çizelim: Ülke ve toplum sorunlarıyla ilgilenmeyen insan zararsız değil, yararsız insandır. Bizler Memur Sen ailesi olarak üyelerinin ortak ekonomik, sosyal, kültürel, özlük, mesleki, hak ve menfaatlerini korumanın yanında ülkemizde cereyan eden her türlü haksızlık ve hukuksuzluğa karşı çıkmayı temel amaç edinen, mazlumun mağdurun yanında yer alan sivil toplum örgütüyüz.

Konuşmasın ardından Devir teslim töreni gerçekleşirken Özgür Doğutaş’a Plaket hediyeleri takdim edildi.

Programa: Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Eğitim-Bir-Sen Başkanı Hamit Yıldız, Bem-Bir-Sen genel Başkanı Nurettin Sever,Bafra Belediyesi ilçe müdürleri katıldı.

bafra-bem-bir-sen’de-devir-teslim-toreni-gerceklesti--1.jpgbafra55netbafra-bem-bir-sen’de-devir-teslim-toreni-gerceklesti--3.jpgbafra55net

bafra-bem-bir-sen’de-devir-teslim-toreni-gerceklesti--5.jpgbafra55net

bafra-bem-bir-sen’de-devir-teslim-toreni-gerceklesti--9.jpgbafra55net

bafra-bem-bir-sen’de-devir-teslim-toreni-gerceklesti-2.jpgbafra55net

bafra-bem-bir-sen’de-devir-teslim-toreni-gerceklesti-4.jpgbafra55net

bafra-bem-bir-sen’de-devir-teslim-toreni-gerceklesti-6.jpgbafra55net

bafra-bem-bir-sen’de-devir-teslim-toreni-gerceklesti-7.jpgbafra55net

bafra-bem-bir-sen’de-devir-teslim-toreni-gerceklesti-8.jpgbafra55net

bafra-bem-bir-sen’de-devir-teslim-toreni-gerceklesti-9.jpg bafra55net

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.