Bafra Belediyesi'nden Geleneksel 14. Sünnet Şöleni

Bafra Belediyesi'nden Geleneksel 14. Sünnet Şöleni

Bafra Belediyesi'nin Geleneksel olarak her yıl düzenlediği sünnet şölenin de bu yıl 70 çocuk sünnet ettirildi.

A+A-

Bafra Belediyesi Ali Kale Turistlik Tesisleri  mesire alanında gerçekleşen sünnet şöleni Bafra Müftülüğüne bağlı Mehmet Ali Perçin Hocanın okuduğu Kuran-ı Kerim Tlaveti ile başladı. Tlavetin ardından Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin sünnet şölenin de konuşma yaptı. Şahin konuşmasın da, '' Belediye olarak 14 yıl önce başlayan bu geleneği bizde sürdürüyoruz,bugünde burada bu anlam da beraberiz. 70 tane çocuğumuz sünnet edilmiş, onların mutluluğunu paylaşmak için onlarla burada bu güzellikleri paylaşmak için bir aradayız. ''Sevinçler paylaşıldıkça büyük, acılarda paylaşıldıkça azalır ''Bu kıymetli ailelerimizin ve sevgili yavrularımızın sevinçlerini paylaşmak için buradayız. Ben o aileler adına da katılan herkese çok teşekkür ederim.Belediye olarak, sosyal belediycilik adına burada bütün yaptıklarımızı anlatmak burada bütün yaptıklarımızı anlatmak burada tabiki zaman alır ama bakınız biz belediye olarak bu geleneksel sünnet şölenlerinin dışında da bil hassa sürekli olarak evlerinde yemek yapanı olmayan yaşlılarla, evlerinde hasta olduğu için evinde yemek yapanı olamayan 300 aileye de sürekli evlerine yemek götürerek onlara bu hizmeti sunuyoruz.Ben bu bağlamda çocuklarımızın bu mutlu gününde bizleri yalnız bırakmayan herkese tekrar teşekkür ederim'' dedi. Konuşmalarının ardından, sünnet şölenine gelen konuklara yemek ikramı yapılarak, mini tasavvuf konseri verildi.

Sünnet Etkinliğine Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven,Bafra Belediye Başkan Yardımcıları Hüzeyin Çamaş, İsmail Kurt ve Daire Amirleri katıldı.

bafra-belediyesi--14.sunnet-soleni.jpgbafra-belediyesi--14.sunnet-soleni-001.jpgbafra-belediyesi--14.sunnet-soleni-002.jpgbafra-belediyesi--14.sunnet-soleni-003.jpgbafra-belediyesi--14.sunnet-soleni-004.jpgbafra-belediyesi--14.sunnet-soleni-005.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.