BAFRA BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA TİYATRO

BAFRA BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA TİYATRO

Samsun'un Bafra İlçe Belediyesi’nden çocuklar için sevindirici bir haber geldi.

A+A-

 Bafra Belediyesi 15 Ekim Pazar günü Belediye Kültür Merkezi’nde saat 13.00’de anaokulu ve ilkokul öğrencileri için Scooby-Doo çizgi film karakterlerinin canlandırılacağı bir tiyatro etkinliği düzenledi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Kültürel gelişmeyi sağlayan önemli güçlerden biride tiyatrodur. Tiyatro aynı zamanda Bir yaşam bilimi ve toplum sanatıdır. Hem katılanlara hem de izleyenlere çok önemli katkılar sağlamaktadır. Tiyatro, insanları toplumsal ya da bireysel konularda uyarır ve insanlara mesajlar verir. Bu nedenle her birey her çağında tiyatroyla iç içe olmalıdır. Ruhsal gelişimini de tiyatro ile beslemelidir. Bizde bu önemli sanat dalında çocuklarımıza yönelik bir etkinlik düzenledik.

15 Ekim Pazar günü Belediye Kültür Merkezimizde anaokulu ve ilkokul öğrencilerimiz için ücretsiz Scooby-Doo çizgi film karakterlerinin canlandırıldığı bir çocuk tiyatromuz olacaktır. Gerekli duyuruları yaptık. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile okullarımıza ulaştık. Tüm öğrencilerimizi bir kez daha davet ediyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.