BAFRA BELEDİYESİ İTFAİYESİ BİLGİLENDİRİYOR

BAFRA BELEDİYESİ İTFAİYESİ BİLGİLENDİRİYOR

Bafra Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü,İlçe geneli ve çevre yerleşim yerlerinde meydana gelen

A+A-

 

yangınlara anında müdahalesiyle dikkat ve takdir toplamasının yanında bilgilendirme çalışmaları ve tatbikatlarıyla da ön plana çıkıyor.

İtfaiye Müdürlüğü her geçen gün biraz daha gelişip büyüyen İlçede,başta yangın olmak üzere,doğal afet,kaza konularında ilk yardım ve yapılaması gerekenlerin yer aldığı bilgilendirme çalışmaları ve tatbikatlar gerçekleştiriyor.

Bafra Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri Şubat ve Mart Ayları içerisinde Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi,Mustafa Kemal İlköğretim Okulu,Altınkaya Anadolu Lisesi,Kızılırmak Lisesi,Kemalpaşa İlköğretim Okulu,Tarım Meslek Lisesi ve Hasan çakın Kız Meslek Lisesinde eğitim ve tatbikat çalışmalarını gerçekleştirdi.

Bafra Belediyesi İtfaiye Müdürü Ramazan Yaman “İlçemiz genelinde sürdürdüğümüz çalışmaların yanında vatandaşlarımızı bilgilendirmek amacı tatbikatlarımızda belirli periyodlarda devam ediyor.Ekiplerimiz İlçemizdeki resmi kurumlar ve okullarımızda bilgilendirme çalışmaları ve ardından tatbikatlar gerçekleştirerek,vatandaşlarımızı yangın,doğal afet gibi durumlarda yapılaması gerekenler hakkında bilgilendiriyoruz.Benzer çalışmalarımız önümüzdeki süreçlerde de devam edecek” dedi.

 

  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.