BAFRA BELEDİYESİ İŞKUR İŞBİRLİĞİNDE MESLEKİ EĞİTİM KURSU

BAFRA BELEDİYESİ İŞKUR İŞBİRLİĞİNDE MESLEKİ EĞİTİM KURSU

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” çalışmaları kapsamında İŞKUR Bafra

A+A-

Hizmet Merkezi işbirliği ile düzenlenen Mesleki Eğitim Kursları ile Girişimcilik Eğitimi Programına katılan kursiyerleri ziyaret etti.

Şahin, kursiyerlere yaptığı konuşmada mesleki eğitimin önemine vurgu yaptı. Piyasada vasıfsız, nitelik yoksunu işsizlerin çok olduğunu, düzenlenen mesleki eğitim kursları ile bunun önüne geçmeye çalıştıklarını belirtti. Belediye olarak İŞKUR tarafından düzenlenen tüm kurslara destek olacaklarını söyleyen Şahin, “Halkımızın taleplerine kapalı olmamız mümkün değil.” Dedi. Başkan Şahin, gerek girişimcilik eğitimleri, gerekse ihtiyaç duyulan mesleklerle ilgili Mesleki Eğitim Kurslarını İŞKUR ile birlikte düzenleyeceklerini belitti.

bafra-belediyesi-iskur-isbirliginde-mesleki-egitim-kursu.jpgbafra-belediyesi-iskur-isbirliginde-mesleki-egitim-kursu-001.jpgbafra-belediyesi-iskur-isbirliginde-mesleki-egitim-kursu-002.jpg

 

Kurslara katılan kursiyerler ile Bafra İŞKUR Hizmet Merkezi Müdürü Yakup Ergenlik, katkılarından dolayı Belediye Başkanı Zihni Şahin’e teşekkürlerini sundu. Ergenlik, eğitimlerin düzenlenmesinden oldukça memnun kaldıklarını dile getirerek, belediyenin destekleri olduğu müddetçe daha güzel çalışmalara katkı sunacaklarını, istihdamın arttırılması ve nitelikli eleman yetiştirilmesi hususunda çaba göstereceklerini ifade etti.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.